دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی
تخمیر فراورده های حیوانی;تخمیر;فراورده های حیوانی;فراورده های تخمیر شده شیر;شیرهای تخمیر شده;فراورده های تخمیرهای گرمادوست
. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.
اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است
انواع مختلف ماست هایی كه در كشورهای مختلف تولید می شوند بر اساس ضوابط استاندارد مربوطه (از شیر كامل، كم چربی یا چربی گرفته)، روش تولید ) با لخته یكپارچه و یا هم زده)، عطر و طعن (ماست طبیعی، ماست میوه یا اسانس دار) و عملیاتی كه پس از انعقاد روی آنها انجام می شود (فرایندهای حرارتی، انجماد، خشك یا تغلیظ كردن) به گروه ه های مختلفی تقسیم می كنند و لی در اینجا هدف بررسی ویژگی های میكروبی و همچنین ویژگی هایی است كه با مسائل میكروبی این فراورده ارتباط پیدا می كنند
فایل پاورپوینت 62 اسلاید
لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی”