دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

روغن های سرخ کردنی;روغن خوراکی;سرخ کردن مواد با روغن;تغییرات سرخ شدن با روغن

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون vپلیمریزه شدن اکسیداتیو vپلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن

انواع روغن سرخ کردنی

¨روغن RBD ¨روغن سالاد ¨چربی حیوانی ¨شورتنینگ های مایع ¨شورتنینگ های همه منظوره ¨روغن های گیاهی

نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:

¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود.

دانلود دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی”