پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

تخمیر و مخمر ;کاربرد آنها در صنایع غذایی;پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی);بررسی تخمیر و مخمر ;تحقیق تخمیر و مخمر ;مقاله کاربرد آنها در صنایع غذایی;دانلود تخمیر ;مهندسی صنایع

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مخمرها

¨مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتری ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل های تخم مرغی ، باریك و بلند ، بیضوی و یا كروی مشاهده می شوند . ¨اكثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تكثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل كرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی”