دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

آب پنیر;فراورده های لبنی;آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی;تولیدات آب پنیر;ساخت انواع رنت;ساخت انواع پنیرهای اسیدی;پنیر های سخت;آب پنیر جدا سازی شده;کارخانه های پنیر یا کازئین

عنوان تحقیق:

آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

درس:

شیمی مواد غذایی

فهرست

آب پنیر whey

Production

Uses

orginal-1

adittive -2

Health

milk plasma

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

تولیدات آب پنیر

Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی می‌شود که مخلوطی از گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%) لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به 4 شکل تولید می شود:

1- wpc 2- wpi

3- hwpc 4- hwpi

دانلود دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی”