دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی
استخراج در صنایع غذایی ;استخراج ;صنایع غذایی;کاربرد استخراج;استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند ;استخراج آنزیم پکتیناز ;استخراج روغن از دانه های روغن ;استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی استخراج ;بازیافت از پسامدهای میوه ها;اکسترکشن در روغن
هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و …
روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند ⟵ حلال
آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات
الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال
معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد :
نیشکرها ، چغندرقندها ⟵ تکه های نازک خرد شده
خشکبار ⟵ آسیاب کردن دانه ها
دانه های قهوه ⟵ بو داده و سپس آسیاب می کنند.
رایج ترین روش
برای عمل آوردن مقادیر كوچك مواد به كار می رود.
حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند.
سیال های فوق بحرانی دارای ویژگی های یگانه ای هستند كه در دما و فشار بسیار بالا رخ می دهد. آنها را به گونهای آماده می كنند كه بتوان گونه های گزینشی از یك مخلوط را جدا كنند.
زمینه جداسازی :
فایل پاورپوینت 33 اسلاید
لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی”