دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

استخراج در صنایع غذایی ;استخراج ;صنایع غذایی;کاربرد استخراج;استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند ;استخراج آنزیم پکتیناز ;استخراج روغن از دانه های روغن ;استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی استخراج ;بازیافت از پسامدهای میوه ها;اکسترکشن در روغن

—
استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است.
در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد.
—کاربرد استخراج :
استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند
استخراج آنزیم پکتیناز
استخراج روغن از دانه های روغن
استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی
استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها
اکسترکشن در روغن
—

هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و …

روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند ⟵ حلال

آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات

الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال

—

معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد :

نیشکرها ، چغندرقندها ⟵ تکه های نازک خرد شده

خشکبار ⟵ آسیاب کردن دانه ها

دانه های قهوه ⟵ بو داده و سپس آسیاب می کنند.

—
—انواع استخراج
—2- ضد جریان

رایج ترین روش

برای عمل آوردن مقادیر كوچك مواد به كار می رود.

حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند.

—استخراج با سیال های فوق بحرانی :

سیال های فوق بحرانی دارای ویژگی های یگانه ای هستند كه در دما و فشار بسیار بالا رخ می دهد. آنها را به گونهای آماده می كنند كه بتوان گونه های گزینشی از یك مخلوط را جدا كنند.

زمینه جداسازی :

رازك
كافئین
ادویه ها
اسید چرب و كانی ها
تركیبات معطر و رنگریزه های طبیعی ( قرمز و زرد )
—

فایل پاورپوینت 33 اسلاید

دانلود دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی”