پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

روغن های سرخ کردنی;سرخ کردنی;روغن سرخ کردنی;روغن های سرخ کردنی; روغن ها;تحقیق روغن های سرخ کردنی;بررسی روغن های سرخ کردنی;ماده غذائی در روغن

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن

هیدرولیز

اتواکسیداسیون

پلیمریزه شدن اکسیداتیو

پلیمریزه شدن حرارتی

تیره تر شدن

انواع روغن سرخ کردنی

¨روغن RBD

روغن سالاد

چربی حیوانی

شورتنینگ های مایع

شورتنینگ های همه منظوره

¨روغن های گیاهی

انواع سرخ کن ها

سرخ کن های غیر پیوسته

سرخ کن های پیوسته

Par-frying

دانلود پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی”