پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

روغن های سرخ کردنی;هیدرولیز ;اتواکسیداسیون ;روغن سالاد ;چربی حیوانی ;شورتنینگ های مایع ;شورتنینگ های همه منظوره

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی
تیره تر شدن وسفت تر شدن
عطر وطعم سرخ شده

روغن

هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
روغن های گیاهی
انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت روغن های سرخ کردنی”