پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر; در انعقاد شیر;تاثیر کلسیم کلرید;تحقیق کلسیم کلرید;مقاله انعقاد شیر;بررسی کلسیم کلرید ;PH شیر

پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

مقدمه

پروتئین شیر:

پروتئین شیر

ساختمان میسل:

در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند

انعقاد شیر:

میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.1انعقاد آنزیمی .2انعقاد اسیدی

دانلود پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر”