پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

فرایند تخمیر شیر ;تخمیر شیر ;پاورپوینت فرایند تخمیر شیر;بررسی فرایند تخمیر شیر ;دانلود فرایند تخمیر شیر ;پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر ;تحقیق فرایند تخمیر شیر ; شیر ;دانلود پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر ;دانلود پاورپوینت;دانلود مقاله;دانلود پژوهش;دانلود تحقیق;پاورپوینت ;مقاله ;پژوهش ;تحقیق

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تخمیر فراورده های حیوانی

oمهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده

3-1 فراورده های تخمیر شده شیر oهمان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد.

فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.

شیرهای تخمیر شده

oتاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند.

oبرخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند o

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.

شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:

اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر”