تحقیق در مورد رابطه فرهنگ و دموکراسی

فرهنگ;دموکراسی;رابطه فرهنگ و دموکراسی;فرهنگ و دموکراسی;تحقیق در مورد رابطه فرهنگ و دموکراسی;پایان نامه;پژوهش;تحقیق;مقاله;دانلود پایان نامه;دانلود پژوهش;دانلود تحقیق;دانلود مقاله

تحقیق در مورد رابطه فرهنگ و دموکراسی

مقدمه:
هرگاه كه بشر جامعه ای تشكیل داده، فرهنگ نیز به وجود آمده. فرهنگ سازه ای است اجتماعی، چنان پیچ در پیچ و چند بعدی كه ارائه تعریفی جامع از آن دشوار است. سبكهای ادبی – هنری یك جامعة تشكیل دهنده بخشی از فرهنگ آن جامعه است. همچنین در یك جامعه، پیدایش فرهنگ سیاسی، مركب از رفتار و عقایدی كه زندگی اجتماعی را شكل می بخشد و مردم نگرشهایی را در مورد چگونگی ادارة جامعه ایجاد می كند، نیز محتمل است. از آنجایی كه در غرب معنی و مفهوم فرهنگ بیشتر فرهنگ مادی تلقی می گردد، بنابراین برای واژة فرهنگ تعاریف بسیار گوناگونی وجود دارد. به طور مثال فرهنگ گاهی به عنوان یك كمك كننده در زندگی انسان و عامل پذیرفته شدن به طرد او از جامعه و گروه می باشد. گاهی به عنوان عاملی میان فرد یا محیط پیرامون وی رابطه برقرار می كند و شناختی از محیط به انسان می دهد.
فرهنگ آن جنبه از زندگی است كه میان فرد و محیط پیرامون رابطه برقرار می سازد و این امكان را برای فرد فراهم می كند تا در بارة پدیده های محیط اطراف خود شناخت پیدا كرده و آنها را ارزیابی نموده و به نحوی بروی آن پدیده ها و یافته ها كار كند تا به نتیجه مطلوب برسد.
فرهنگ از مرز ایدئولوژی فراتر رفته و در واقع خمیرمایة هویت بخش افراد یك جامعه است. آگاهی از وجود زبان، نژاد، پیشینه، مذهب، عادات، رسوم، نهادها، و یك موطن واحد و مشترك ایجادگر یك فرهنگ مستقل است.
همانطور كه مستحضرید فرهنگها سطوح مختلفی دارند، مانند فرهنگ روستایی، شهری، ملی و یا فرهنگهای خانوادگی، قومی یا قبیله ای و یا نژادی.
معمولاً هویت فرهنگ به یك ملت یا كشور محدود نمی شود. تمدن گسترده ترین سازه هویت فرهنگی است كه در سایة آن، انسانهای مختلف به مجموعه رسوم و سنن زیباشناختی، فلسفی و تاریخی و اجتماعی كه تقریباً از دیگر رسوم متمایز است احساس تعلق می كند.
در دنیای معاصر تمدنهای بارز و مشخصی وجود دارند كه عبارتند از تمدن اسلامی، غربی، هندی و چینی.

دانلود تحقیق در مورد رابطه فرهنگ و دموکراسی

لینک دانلود و توضیحات فایل”تحقیق در مورد رابطه فرهنگ و دموکراسی”