دانلود پاورپوینت میکروب شناسی آب
میکروب شناسی آب;ویژگی های میكروبی آب;باكتری آب;میكروارگانیسم ها در آب
میكروب شناسی آب:
شمارش كلی باكتری ها – توتال كانت (هتروتروفیک پلیت کانت):
منطق كاربرد ارگانیسم های شاهد:
ارگانیسم های شاخص آلودگی مدفوعی آب:
كلیفرم ها:
منظور میكروارگانیسم هایی هستند كه می توانند در شرایط هوازی در درمای 5/0±35 و 5/0±37 درجه در میحط مایع لاكتوز رشد كرده و در مدت 48 ساعت تولید اسید و گاز كنند.
كلیفرم های مقاوم به حرارت، منظور كلیفرم های تعریف شده در بالا هستند كه قادرند در مدت 24 ساعت در دمای 5/0±44درجه نیز تولید اسید و گاز كنند.
اشریشیا كلی: منظور كلیفرم های مقاوم به حرارت تعریف شده در بالا هستند كه قادرند در مدت 24ساعت در دمای 5/0±44درجه از تریپتوفان تولید اندول و ازلاكتوزومانیتول گاز تولید كنند.
اصولاً كلیفرم های مقاوم به گرما شامل Ecoli، سیتروباكتر-كلبسیلا هستند.
سیتروباكتر:
سیتروباكترها عضو گروه آنتروباكتریاسه ها هستند چون سیترات را مورد استفاده قرار می دهند، به آنها سیتروباكتر می گویند. در آب، خاك، فاضلاب و مواد غذائی وجود دارند.
كلبسیلا: در روده انسان، حیوانات، خاك و آب یافت می شوند. در فاضلاب و محیط های بیمارستانی وجود دارد. وجود آن در آب دلیل آلودگیآب به مدفوع نمی باشد.
فایل پاورپوینت 67 اسلاید
لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت میکروب شناسی آب”