پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

دانلود رایگان پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن;پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن;بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن;تعریف گوشت;تولید گوشت;مصرف سرانه گوشت;بازده گوشتی;عوامل موثربربازده گوشتی;بازده حقیقی لاشه;تركیب شیمیایی گوشت;پروتئین های میوفیبریلی;میوزین;اكتین;پروتئین های بافت پیوندی;كلاژن;الاستین;آمین ها

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن، در قالب pptو در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تعریف گوشت

تولید گوشت

مصرف سرانه گوشت

بازده گوشتی

عوامل موثربربازده گوشتی

بازده حقیقی لاشه

تركیب شیمیایی گوشت
پروتئین های میوفیبریلی

میوزین

اكتین

پروتئین های بافت پیوندی

كلاژن

الاستین

آمین های بیوژن

موادچربی

مواد قندی گوشت

ویتامین های موجود درگوشت

تشکیل وتجزیه اکتومیوزین
اثرنرم کنندگی ATPیا تجزیه اکتومیوزین

صلابت نعشی(جمودنعشی)
عوامل موثر در ریگور مورتیس

گوشت های تیره ، سفت وخشک (گوشت های DFD)

گوشت های رنگ پریده ، نرم ومرطوب (گوشت های PSE)

تردی گوشت (Tenderness)

عوامل موثر بر تردی

تردی مصنوعی

کیفیت خوراکی گوشت

عوامل موثر بر نرمی و آبدار بودن گوشت

تاثیرترکیبات گوشت روی WBC

منابع

قسمتی از متن پاورپوینت:

گوشت عبارتست از مجموعه ای از بافت های عضلانی ، چربی ، پیوندی واستخوانی كه از لاشه یا حیوانات یا دام های گوشتی به دست می آید .این تعریف معمولا اندام های خوراكی (كبد، كلیه، قلب وزبان ) را شامل می شود.

اندام های خوراكی دام معمولا“ اندام گوشتی نیز نامیده می شوند.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان ” بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن” می باشد که در حجم 73 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

دانلود پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن”