پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP
پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP;آشنایی با سیستم HACCP;تاریخچه پیدایش HACCP;HACCP چیست;كاربرد HACCP و ISO9000;مزایای سیستم HACCP;اشكال عدم كاربرد سیستم HACCP;مشاغل مرتبط با HACCP;نیازمندی ها و الزامات HACCP;مراحل اجرای آموزش در سیستم HACCP;اصول و گامهای HACCP;اصول و مراحل اجرایی HACCP;تشكیل تیم HACCP;طرح HACCP;نظامنامه HACCP
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت آشنایی با سیستمHACCP
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 147 اسلاید
فهرست مطالب:
تاریخچه پیدایشHACCP
آشنایی با سازمان كدكس
دلایل كاربرد استاندارد ایمنی و بهداشت مواد غذایی
HACCP چیست؟
كاربرد HACCP و ISO9000
مزایای سیستم HACCP
اشكال عدم كاربرد سیستم HACCP
مشاغل مرتبط باHACCP
طبقه بندی رشته های صنایع غذایی
نیازمندی ها و الزاماتHACCP
خانه ایمنی و بهداشت مواد غذایی
روش فرآوری صحیح یا GMPچیست؟
نیازمندی هایGMP
نگهداری و تمیزی تاسیسات
ضدعفونی و گندزدایی
الزامات C&D
نقش GMP و HACCP دربهداشت
نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP
نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP
مراحل اجرای آموزش در سیستم HACCP
نیازمندی های سیستم مدیریت كیفیت
اصول و گامهای HACCP
اصول و مراحل اجراییHACCP
تشكیل تیم HACCP
توصیف محصول (شرح فرآورده)
تعیین هدف مصرف یا موارد استفاده
تهیه نمودار جریان تولید و نقشه جانمایی تجهیزات
تأیید نمودار جریان تولید
و نقشه تجهیزات در محل
برخی خطرات میكروبی
برخی خطرات شیمیایی(طبیعی یا مواد افزودنی شیمیایی)
برخی خطرات فیزیكی
نمونه فرمت جدول تحلیل خطر
شناسایی نقاط كنترل بحرانییا CCPها
درخت تصمیم جهت شناسایی CCPها
جدول ارزیابی CCPها
تعیین حدود بحرانی برای هر CCP
برقراری یك سیستم پایش برای هرCCP
برقراری اقدامات اصلاحی
برقراری رویه های تإیید سیستم
طرحHACCP
نظامنامهHACCP
قسمتی از متن پاورپوینت:
HACCPسیستمی است مبتنی بر دانش استفاده از ابزار و فنون شناسایی مخاطرات موجود در فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی و بكارگیری روشهایی جهت پیشگیری از وقوع این خطرات به نحوی كه اطمینان حاصل گردد كه محصول نهایی برای سلامت مصرف كننده خطر ندارد.
دامنه HACCP در چرخه تولید مواد غذایی میتواند از مرحله تهیه مواد اولیه (مزرعه) تا توزیع و رسیدن به دست مصرف كننده نهایی (رستوران) را دربرگیرد.