آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

خمیر ماهی;فیش برگر ;فیش فینگر ;فرآوری گوشت آبزیان

در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و … همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است.

1- مقدمه

2- برخی از محصولات حاصل از فراوری آبزیان :

3- ماهیان مورد استفاده جهت تولید فیش برگر و فیش فینگر:

4- نموار خط عمل آوری ماهی و تولید فراورده های آن

5- تشریح فرایند تولید

1-5- تحویل گوشت و آماده سازی:

2-5-آماده سازی مواد اولیۀ غیرگوشتی و توزین:

3-5- چرخ کردن (Grinding):

4-5- اختلاط (Mixing):

5-5- قالب زنی ( Forming):

6-5- آردزنی اولیه ( pre-dusting):

7-5- لعاب زنی (Battering ):

8-5- آردزنی نهایی (Crumb BREADING):

9-5- سرخ کردن ( Frying):

10-5- دستگاه منجمد کننده سریع (I.Q.F):

11-5- بسته بندی ترمو فرمینگ ترمو سیلینگ:

12-5- انتقال به سردخانۀ نگهداری:

6- مهمترین تولیدکنندگان داخلی :

7- ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﻧﺘﻴﺠﻪﮔﻴﺮی :

دانلود آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

لینک دانلود و توضیحات فایل”آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)”