دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

روش های تولید آنزیمی قند مایع گلوکزی;روش های تولید شیمیایی قند مایع گلوکزی;قند مایع گلوکزی;هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم;سیستم مداوم هیدرولیز;هیدرولیز اسید آنزیم;هیدرولیز آنزیم آنزیم غیر مداوم

žفهرست مطالب

هیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

ž žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز

دانلود دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی”