نقد و بررسی آثار معماری جیمز استرلینگ

جیمز استرلینگ; آثار معماری جیمز استرلینگ;جیمز استرلینگ و هنر معماری;روشهای جیمز استرلینگ

جیمز استرلینگ

جیمز استرلینگ معمار انگلیسی بین سال های 1992-1926یکی از معروفترین معماران کشور انگلستان است. او در گلاسکو اسکاتلند به دنیا آمد و تحصیلات دانشگاهی را بین سالهـــــای 1945 تا 1950 در BEAUX ART دانشگاه لیورپول به پایان رساند.

۩ نخستین تجربه

تجربیات اولیه او در همکاری با LYONS ،ISRAEL و ELLIS بین سالهای 1950 تا 1956 هنگامی که به عنوان همکار خود با آن ها در لندن کاری کرد به دست آمد . در سال 1956 او شراکــت خود را با JAMES GAWON در پروژه طرح توسعه خانه ای خصوصی در HAM در حومه لندن شروع کرد طرح توسعه این پروژه بر اساس مطالعات جیمز استرلینگ بر روی پروژه خانه های JAOUL لوکوربوزیه در پاریس (1956-1954) انجام گردید او در طول دوران زندگی خود به عنوان مدرس در انگلیس و خارج آن تدریس داشته است به عنوان پروفسور در دانشگاه تیل 1987 و همچنین در دوسلدورف 1977و شهرت جیمز براساس ساختمانهایی است که در سبک پست مدرن به وجود آمده است

ساختمانهای اولیه درسبك hightec و ساختمانی بعدی به خصوص الحاقاتی که به بخشهای قدیمی ساختمانهای موجود داشت نشان دهنده تمایل او در مواجه با گذشته در سبک وی است .

۩ بررسی نمونه كاری از وی

  • اشتوتگارت:تئاتر ونمایشگاه دولتی 83-1977
    Stuttgart: state gallery and chamber theater 1977-83

    این گالری سلسله ای از سالن های نمایش متصل در استاتزگالری Staatsgslerieقدیمیتر است،تراسهای

خارجی بعنوان جایگاه مجسمه و كتابخانه ویك ساختمان اداری در عقب مجموعه فراهم می كند.

ویژگی سنتی سطوح و ارتباط بین ساختمان و خیابان، با قرار دادن ساختمانها در كنار خیابان تقویــت می شود.یك پیاده رو عمومی،دامنه های اشتوتگارت را به مركز شهر متصل میكند؛از میان موزه می گذرد؛ساختمان گنبد دار را دور می زند وبه یك تراس وسیع با پاركینگی در زیر آن می رسد.ورودی گالری در جایی قرار گرفته است كه یك رمپ ویك راه پله به توقف گاه تاكسی ها در خیابان اصلی پایین می رود. یك مسیر پیاده در طول تراس از یك كافه تریا گذشته وتا زیر یك ساباط امتداد می یابد.ساختمان پیانوشكل كوچكی دور از سرو صدای خیابان،مدرسه موسیقی را تشكیل می دهد.

دانلود نقد و بررسی آثار معماری جیمز استرلینگ

لینک دانلود و توضیحات فایل”نقد و بررسی آثار معماری جیمز استرلینگ”