دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه توزیع موادغذایی

آیین نامه ;ماده۱۳;مغازه;مراکزتهیه و توزیع موادغذایی;پلمپ;بازرس بهداشت;نواقص بحرانی;نواقص غیربحرانی

این پاورپوینت با هدف کمک و بالا بردن اطلاعات به کسبه هایی که در زمینه های تهیه توزیع و فروش موادغذایی فعالیت می کنند تهیه شده است. شاید یکی از بزگترین دغدغه های عزیزانی که در زمینه موادغذایی فعالیت می نمایند این باشد که بازرس بهداشت منطقه با آنان چگونه برخوردی خواهد داشت و طی چه دستورالعمل هایی فعالیت می نماید. آیا در چارچوب ضوابط و قانون کار خود را انجام می دهد یا… شما کلماتی نظیر نواقص بحرانی و غیربحرانی را از زبان بازرسین شنیده باشید در این پاورپوینت توضیحات لازم دراین مورد ارایه شده است و اینکه چگونه و طی چه فرآیندی با این تخلفات برخورد می شود. بازرس بهداشت در چه مواردی مجاز به پلمپ قسمتی یا همه مغازه خواهد بود.

دانلود دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه توزیع موادغذایی

لینک دانلود و توضیحات فایل”دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه توزیع موادغذایی”