پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک );دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک );بررسی پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن;اثر ph و نمک;دانلود بررسی پاورپوینت صمغ کتیرا ;خواص رئولوژیکی ;مقاله نمک;ph

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر phونمک ) در 25اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن :

اثر phونمک

صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.

صمغ های ترشحی

صمغ های جلبکی

صمغ های دانه ای

صمغ های میکروبی

مشتقات نشاسته و سلولز

تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.

مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.

ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند

پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند

دانلود پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)”