پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی;پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی;میكروبیولوژی مواد غذایی;میكروبیولوژی;پاورپوینت میكروبیولوژی;دانلود پاورپوینت میكروبیولوژی;پاورپوینت مهندسی کشاورزی درمورد میكروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مطالب چند اسلاید از فایل :

اسلاید 3 :

منابع ورود میكروارگانیسمها در مواد غذایی

1- از طریق فلور طبیعی مواد خام غذایی

2- از طریق تماس با انسان،تجهیزات… در طی فرآوری و جابجا شدن

3- بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك

اسلاید 9 :

میکربها در تجهیزات

1- تجهیزات درگیر در برداشت انتقال، فرآوری و نگهداری مواد عذایی می توانند از طریق هوا ماده خام غذایی، پرسنل و آب آلوده به مبکرب شوند.

2- در تجهیزاتی که به مدت طولانی برای فرآوری غذا استفاده می شوند میکربها می توانند تکثیر شده و منبع دائم آلودگی غذایی شوند.

3- تجهیزاتی که دارای طراحی بهداشتی نیستند دارای نقاط کور، خلل و فرج … هستند که درست تمیز و ضدعفونی نمی شوند و منبع آلوده شدن غذا به مبکربهای فاسد کننده و بیماری زا می شوند.

اسلاید 13 :

مكانیسم پخش باكتریها در جو

1- باكتریها خود مكانیسمی برای اینكه بتوانند در هوا پخش شوند ندارند.

2- باكتریها از طریق ذرات گرد و غبار، قطرات ریز آب و پوست ریز با منبع انسانی و حیوانی در هوا پخش می شوند

3- بسیاری از اکتینومیسیتهااز طریق تولید اسپور خارجی در هوا پخش می شوند.

دانلود پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی”