آزمایشگاه حرارت

آزمایشگاه حرارت;دانلود آزمایشگاه حرارت;خطاهایی كه در هر آزمایش وارد می شود;تعیین ظرفیت گرمایی كالری متر;گرمای نهان ذوب یخ LF;تعیین انبساط طولی

آزمایشگاه حرارت در 13 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

آزمایشگاه حرارت

– خطاهایی كه در هر آزمایش وارد می شود :

1- خطای آزمایشگر

2- خطای وسایل آزمایش

3- خطای محیط

– اندازه گیری در آزمایش :

1- خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای كه در آزمایش بدست آمده است .

2- خطای نسبی =

3- در صد خطای نسبی : 100* خطای نسبی

– نكاتی كه در تهیه یك گزارش برای آزمایش باید رعایت كرد :

1- موضوع آزمایش

2- تاریخ

3- اسامی افرادی كه در یك گروه آزمایش انجام می دهند .

4- نام استاد

5- شرح آزمایش

6- نوشتن روابط و فرمولهای مربوطه

7- رسم جداول و نمودارهای لازم

8- نتیجه گیری

9- بدست آوردن خطاها

10- عوامل موثر در خطا

– تعیین ظرفیت گرمایی كالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A

– ظرفیت گرمایی جسم :

مقدار گرمایی كه جسم می گیرد تا دمای آن یك درجه سانتی گراد افزایش (كلوین) افزایش یابد J/K

-ظرفیت گرمایی ویژه جسم :

مقدار گرمایی است كه به یكای جرم داده می شود تا دمای آن یك درجه كلوین افزایش یابد J/kg k

m : جرم كالری متر

m1 :جرم آب سرد

m2 : جرم آب گرم

c : آب = C=4/2j/kg k

موضوع تعیین ظرفیت گرمایی كالری متر

شرح آزمایش :

ابتدا مقداری آب درون كالری متر ریخته و ان را وزن می كنیم سپس آن را بدون آب وزن می كنیم و وزن خالص آب را بدست می اوریم دمای آب سرد را اندازه گیری می كنیم .آب را درون بشری تا 60 درجه سانتیگراد حرارت می دهیم سپس مخلوط آب گرم و سرد كه قبلاً در كالری متر بود دما را اندازه گیری می كنیم و وزن آن را هم می سنجیم با نوشیتن تمامی اعداد و ارقام در سه مرحله این آزمایش را تكرار می كنیم و در هر بار فرمولهای مربوط را می نویسیم .

مرحله اول :

M وزن كالری متربدون آب= 325gr

وزن كالری متر با آب = 459/5gr

m1 وزن خالص آب = 107/5gr

وزن آب سرد و گرم = 615 gr

دمای اولیه آب سرد = 15 c

دمای اولیه آب گرم = 60 c

تعادل آب گرم و سرد = 30 c

m2 وزن آب گرم خالص = 154/5 gr

154/5*4/2(30-60)=0+(30-15)(A+107/5*4/2)

A=

مرحله دوم

m وزن كالری متر بدون آب = 352 gr

A=

A=

A=2827/4

وزن كالری متر با آب = 860/5

m1 وزن خالص آب = 508/5 gr

وزن آب سرد و گرم = 608/5 gr

m2 وزن آب گرم خالص = 100gr

دمای آب سرد = 15 c

دمای آب گرم = 60 c

دمای تعادل آب گرم و سرد = 32 c

فهرست مطالب:

– خطاهایی كه در هر آزمایش وارد می شود :

– نكاتی كه در تهیه یك گزارش برای آزمایش باید رعایت كرد :

– تعیین ظرفیت گرمایی كالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A

– ظرفیت گرمایی جسم :

– ظرفیت گرمایی ویژه جسم :

موضوع تعیین ظرفیت گرمایی كالری متر

شرح آزمایش :

مرحله اول :

مرحله دوم

مرحله سوم

نتیجه گیری :

عوامل موثر در خطا :

موضوع : گرمای نهان ذوب یخ LF :

گرمای نهان ذوب یخ :

شرح آزمایش :

موضوع : تعیین انبساط طولی :

شرح آزمایش :

مرحله یك :

مرحله دوم :

نتیجه گیری :

خطا های آزمایش :

عوامل موثر در خطا :

گرمای نهان تبخیر :

شرح آزمایش :

نتیجه گیری :

خطاها :

دانلود آزمایشگاه حرارت

لینک دانلود و توضیحات فایل”آزمایشگاه حرارت”