بررسی و شناخت نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران استان مازندران (شهرستانهای تنکابن و چالوس)
بررسی و شناخت نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران استان مازندران ( شهرستانهای تنکابن و چالوس ) ;شناخت نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران استان مازندران ( شهرستانهای تنکابن و چالوس ) ; شناخت نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران استان مازندران
بررسی و شناخت نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران استان مازندران ( شهرستانهای تنکابن و چالوس )
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده………………………………………. 1
فصل اول: طرح تحقیق
1-1- مقدمه…………………………………… 4
1-2- تعریف مسأله……………………………… 6
1-3- اهمیت موضوع……………………………… 9
1-4- دلایل انتخاب موضوع………………………… 13
1-5- اهداف تحقیق……………………………… 15
1-5-1- هدف کلی ………………………………. 15
1-5-2- اهداف اختصاصی………………………….. 15
1-6- محدوده های تحقیق…………………………. 15
1-6-1- محدوده موضوعی………………………….. 15
1-6-2- محدوده مکانی ………………………….. 16
1-6-2-1- سیمای کلی استان مازندران………………. 16
1-6-2-2- سیمای کلی شهرستان تنکابن ……………… 17
1-6-2-3- سیمای کلی شهرستان چالوس……………….. 19
1-6-3- محدوده زمانی…………………………… 20
1-7- محدودیتهای تحقیق…………………………. 20
1-8- تعاریف عملیاتی…………………………… 21
فصل دوم: مرور ادبیات و مبانی نظری تحقیق
2-1- بخش اول: تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی……… 23
2-1-1- مقدمه…………………………………. 23
|
2-1-2- مفهوم نیاز…………………………….. 23
فهرست مطالب
عنوان صفحه
2-1-2-1- ویژگیهای نیازهای انسانی……………….. 24
2-1-2-2- طبقه بندی نیازها……………………… 25
2-1-3- مفهوم آموزش……………………………. 26
2-1-3-1- طبقه بندی نظامهای آموزشی………………. 27
2-1-3-2- نقش نظامهای آموزشی …………………… 28
2-1-3-3- اصول آموزش…………………………… 29
2-1-3-4- مزایا و فواید آموزش…………………… 30
2-1-4- تعاریف مختلف ترویج کشاورزی………………. 30
2-1-4-1- اهداف آموزش ترویجی……………………. 31
2-1-4-2- اصول آموزش ترویجی…………………….. 31
2-1-4-3- اهمیت و ویژگیهای آموزش ترویج کشاورزی……. 32
2-1-5- مفهوم نیاز آموزشی- ترویجی……………….. 33
2-1-5-1- انواع نیاز آموزشی…………………….. 34
2-1-5-2- اولویت بندی نیازهای آموزشی…………….. 35
2-1-6- نیاز سنجی……………………………… 37
2-1-6-1- تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی………….. 38
2-1-6-2- ضرورت و مزایای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی 39
2-1-6-3- قلمرو نیازسنجی در برنامه های آموزشی – ترویجی 40
2-1-6-4- اصول و نکات مهم در تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی 40
2-1-6-5- اهداف تعیین نیازهای آموزشی…………….. 42
2-1-6-6- ویژگیهای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی….. 42
2-1-6-7- عوامل مؤثر در تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی 43
2-1-6-8- مراحل تعیین نیازهای آموزشی…………….. 45
فهرست مطالب
عنوان صفحه
2-1-6-9- روشهای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی……. 45
2-2- بخش دوم: کیوی فروت……………………….. 51
2-2-1- مقدمه…………………………………. 52
2-2-2- مبدأ و تاریخچه کیوی در جهان……………… 53
2-2-3- تولید جهانی کیوی……………………….. 54
2-2-4- صادرات جهانی کیوی………………………. 57
2-2-5- سابقه و موقعیت کیوی در ایران…………….. 59
2-2-6- تولید کیوی در ایران…………………….. 61
2-2-7- صادرات کیوی در ایران……………………. 66
2-2-8- مشخصات گیاه شناسی کیوی………………….. 67
2-2-8-1- تعداد کروموزومها …………………….. 68
2-2-8-2- ریشه ها …………………………….. 68
2-2-8-3- ساقه ها و شاخه ها…………………….. 69
2-2-8-4- برگها ………………………………. 70
2-2-8-5- جوانه ها…………………………….. 70
2-2-8-6- گلها………………………………… 73
2-2-8-7- میوه و بذر…………………………… 78
2-2-9- واریته های معروف کیوی…………………… 79
2-2-9-1- واریته های ماده ……………………… 79
2-2-9-2- واریته های نر………………………… 80
2-2-10- آب و هوا و شرایط اقلیمی مورد نیاز کیوی…… 81
2-2-10-1- بارندگی ……………………………. 81
2-2-10-2- نور خورشید………………………….. 81
فهرست مطالب
عنوان صفحه
2-2-10-3- نیاز سرمایی ………………………… 82
2-2-10-4- خاک ……………………………….. 82
2-2-11- روشهای مختلف تکثیر کیوی………………… 83
2-2-11-1- ازدیاد از طریق بذر…………………… 83
2-2-11-2- ازدیاد از طریق قلمه………………….. 84
2-2-11-3- ازدیاد از طریق پیوند…………………. 84
2-2-11-4- ازدیاد از طریق کشت بافت………………. 85
2-2-12- عملیات احداث باغ کیوی………………….. 85
2-2-12-1- شرایط احداث باغ……………………… 85
2-2-12-2- باد شکن ……………………………. 86
2-2-12-3- داربست و انواع آن……………………. 87
2-2-13- عملیات کاشت کیوی………………………. 90
2-2-13-1- آماده سازی خاک ……………………… 90
2-2-13-2- کود دهی ……………………………. 90
2-2-13-3- طراحی کاشت درختان کیوی فروت ………….. 91
2-2-13-4- انتقال نهالها به زمین اصلی……………. 91
2-2-13-5- زمان انتقال نهالها ………………….. 91
2-2-13-6- فواصل کاشت …………………………. 92
2-2-14- عملیات داشت کیوی………………………. 92
2-2-14-1- هدایت و مراقبت از نهالها……………… 92
2-2-14-2- آبیاری …………………………….. 92
2-2-14-3- هرس………………………………… 93
2-2-14-4- تغذیه گیاه………………………….. 95
فهرست مطالب
عنوان صفحه
2-2-14-5- مبارزه با علفهای هرز………………… 96
2-2-15- آفات و بیماریهای مهم کیوی و خسارات ناشی از عوامل طبیعی…………………………………………… 96
2-2-15-1- آفات ………………………………….. 96
2-2-15-2- بیماریها ………………………………. 98
2-2-15-3- خسارات ناشی از عوامل طبیعی……………….. 100
2-2-16- عملیات برداشت و انبار داری کیوی…………….. 100
2-2-16-1- برداشت کیوی…………………………….. 100
2-2-16-2- انبارداری کیوی………………………….. 101
2-2-17- ارزش غذایی و فرآورده های کیوی………………. 102
2-2-17-1- ارزش غذایی کیوی فروت…………………….. 102
2-2-17-2- فرآورده های کیوی فروت……………………. 104
2-2-18- محاسبه اقتصادی برای احداث یک باغ کیوی……….. 104
2-3- بخش سوم: ضرورت شناسایی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران 107
2-3-1- کیویکاران ………………………………… 107
2-3-2- لزوم اهمیت آموزش کیویکاران………………….. 108
2-3-3- ضرورت شناسایی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران. 108
2-4- بخش چهارم: مروری بر سوابق و مطالعات انجام یافته در زمینه تحقیق 110
2-4-1- مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته در جهان…………. 110
2-4-2- مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته در ایران………… 112
فصل سوم: روش تحقیق
3-1- مقدمه………………………………………. 122
3-2- نوع و روش تحقیق……………………………… 122
3-3- جامعه آماری…………………………………. 122
3-4- جمعیت مورد مطالعه……………………………. 123
فهرست مطالب
عنوان صفحه
3-5- تعیین حجم نمونه……………………………… 123
3-6- روش نمونه گیری ……………………………… 124
3-7- روش جمع آوری اطلاعات………………………….. 124
3-8- ابزار جمع آوری اطلاعات………………………… 124
3-9- روایی………………………………………. 125
3-10- اعتبار علمی………………………………… 125
3-11- ضریب آلفای کرنباخ…………………………… 126
3-12- متغیرهای تحقیق……………………………… 126
3-13- فرضیات تحقیق……………………………….. 127
3-14- روشهای تجزیه و تحلیل آماری…………………… 131
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل اطلاعات
4-1- مقدمه………………………………………. 135
4-2- آمار توصیفی…………………………………. 135
4-2-1- بخش اول: ویژگیهای فردی، اقتصادی و فعالیتهای باغداری 136
4-2-2- بخش دوم: نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران……. 147
4-2-3- بخش سوم: عوامل مؤثر بر نیازهای آموزشی………… 192
4-2-4- بخش جهارم: استفاده از کانالهای ارتباطی آموزشی – ترویجی 195
4-3- آمار استنباطی……………………………….. 203
4-3-1- نتایج حاصل از ضریب همبستگی اسپیرمن…………… 203
4-3-2- نتایج حاصل از آزمون کروسکال والیس……………. 208
4-3-3- آزمون من وایت نی…………………………… 209
4-3-4- معادله خط رگرسیون چند متغیره در ارتباط با تأثیر متغیرهای مستقل بر میزان نیازهای
آموزشی- ترویجی کیویکاران………………………….. 212
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل پنجم: خلاصه ، نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1- خلاصه ………………………………………. 219
5-2- نتیجه گیری………………………………….. 221
5-2-1- نتایج حاصل از یافته های توصیفی………………. 221
5-2-2- نتایج حاصل از یافته های تحلیلی………………. 225
5-2-2-1- نتایج حاصل از ضریب همبستگی اسپیرمن…………. 225
5-2-2-2- نتایج حاصل از تأثیر فردی متغیرهای مستقل برمتغیر وابسته 229
5-2-2-3- نتایج حاصل از تاثیر جمعی متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته 230
5-3- پیشنهادات…………………………………… 231
5-4- عناوین پیشنهادی جهت تحقیقات آتی……………….. 233
فهرست منابع …………………………………….. 234
پیوست ها
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (1-1): تولید محصول کیوی در سنوات مختلف و بر حسب تن در هکتار…………………………………………… 8
جدول (2-1): ده کشور تولید کننده عمده کیوی در جهان… 55
جدول (2-2): مقدار و ارزش صادرات کیوی توسط ده کشور عمده صادرکننده در طی سالهای
2000-1998…………………………………… 58
جدول (2-3): آمار دهساله کیوی به تفکیک استان……… 62
جدول (2-4): نتایج تفصیلی سرشماری عمومی کشاورزی 1382- استان مازندران……………………………………. 65
جدول (2-5): ارزش غذایی کیوی در هر 100گرم از آن….. 103
جدول (2-6): سرمایه گذاری اولیه احداث یک باغ یک هکتاری کیوی تا قبل از مرحله باروری………………………….. 106
جدول (2-7): خلاصه تحقیقات انجام گرفته در باب نیازهای آموزشی- ترویجی……………………………………… 116
جدول (3-1): تعیین حجم نمونه بر اساس شهرستانهای مورد مطالعه 123
جدول (3-2): بررسی آمار مورد استفاده برای هر یک از فرضیه های تحقیق…………………………………………… 133
جدول (4-1): توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه بر اساس سن 136
جدول (4-2): توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه بر اساس تعداد افراد تحت تکفل……………………………………. 137
جدول (4-3): توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه بر اساس سطح تحصیلات…………………………………………… 138
جدول (4-4): توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه بر اساس شغل اصلی 139
جدول (4-5): توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه بر اساس سابقه کیویکاری …………………………………… 140
جدول (4-6): توزیع فراوانی سطح زیر کشت محصول کیوی افراد مورد مطالعه……………………………………… 141
جدول (4-7): توزیع فراوانی عملکرد سالیانه محصول کیوی افراد مورد مطالعه……………………………………… 142
جدول (4-8): توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه بر اساس میزان درآمد سالانه از شغل کیویکاری………………………… 143
جدول (4-9): توزیع فراوانی نوع مالکیت افراد مورد مطالعه در خصوص کشت کیوی……………………………………. 145
جدول (4-10): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران در خصوص دسترسی به مناطق شهری………………………………….. 146
جدول (4-11): توزیع فراوانی دفعات شرکت افراد مورد مطالعه در دوره های آموزشی………………………………….. 147
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (4-12): توزیع فراوانی دلایل عدم شرکت برخی از افراد مورد مطالعه در دوره های
آموزشی – ترویجی…………………………….. 148
جدول (4-13): توزیع فراوانی برگزاری دوره های آموزشی کیویکاری از سال 1384 به بعد……………………………… 149
جدول (4-14): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص مجموعه عوامل محیطی……………………………….. 150
جدول (4-15): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با انواع بادشکنهای مورد استفاده در باغات کیوی 151
جدول (4-16): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت بادشکنهای سازگار با منطقه…………… 152
جدول (4-17): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از انواع داربستهای مورد استفاده در باغهای کیوی 153
جدول (4-18): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با نحوه نصب صحیح داربست …………… 154
جدول (4-19): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از طریقه صحیح هدایت شاخه ها بر روی سیم های داربست 155
جدول (4-20): اولویت بندی نیازهای آموزشی- ترویجی کیویکاران در خصوص عملیات احداث باغ کیوی……………………. 156
جدول (4-21): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت
واریته های مختلف کیوی………………………… 157
جدول (4-22): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت ارقام سازگار با منطقه………………. 158
جدول (4-23): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت زمان مناسب برای تولید نهال کیوی……… 159
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (4-24): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت مکانهای مناسب جهت تهیه نهال کیوی…….. 160
جدول (4-25): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با نحوه آماده کردن زمین جهت کاشت نهال کیوی 161
جدول (4-26): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از زمان کاشت نهالها………………… 162
جدول (4-27): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با طریقه صحیح کاشت نهالها………….. 163
جدول (4-28): اولویت بندی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص عملیات کاشت کیوی…………………………………. 164
جدول (4-29): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص روشهای نگهداری و حفاظت از نهالهای کشت شده….. 165
جدول (4-30): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با نحوه زمان و سیستم آبیاری مناسب….. 166
جدول (4-31): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با روشهای مبارزه و کنترل صحیح علفهای هرز 167
جدول (4-32): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص دانش لازم در
زمینه های چگونگی و زمان مناسب هرس……………… 168
جدول (4-33): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با انواع کودهای مورد نیاز کیوی و نحوه استفاده از آنها……………………………………….. 169
جدول (4-34): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت بیماریهای رایج در درختان کیوی……….. 170
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (4-35): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از نحوه مبارزه با بیماریهای کیوی…….. 171
جدول (4-36): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی باعلائم بیماری در درختان کیوی……….. 172
جدول (4-37): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت عوامل مؤثر در گسترش بیماری………….. 173
جدول (4-38): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت آفات رایج در درختان کیوی……………. 174
جدول (4-39): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از نحوه مبارزه با آفات کیوی…………. 175
جدول (4-40): اولویت بندی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص عملیات داشت کیوی…………………………………. 176
جدول (4-41): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از زمان مناسب برداشت کیوی…………… 177
جدول (4-42): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت روشهای عمده برداشت محصول کیوی……….. 178
جدول (4-43): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از عملیات و نحوه برداشت محصول کیوی…… 179
جدول (4-44): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با وسایل و ادوات برداشت کیوی……….. 180
جدول (4-45): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با راههای جلوگیری از هدر رفتن محصول کیوی 181
جدول (4-46): اولویت بندی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص عملیات برداشت کیوی……………………………….. 182
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (4-47): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آگاهی از رعایت اصول صحیح و مناسب انبارداری…. 183
جدول (4-48): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص شناخت آفات و بیماریهای انبارداری………….. 184
جدول (4-49): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با چگونگی تمیز کردن و درجه بندی محصول.. 185
جدول (4-50): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با نکات ضروری در هنگام انبارداری……. 186
جدول (4-51): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با زمان مناسب عرضه محصول…………… 187
جدول (4-52): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با استاندارد کردن و درجه بندی کردن محصول 188
جدول (4-53): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص آشنایی با
حمل و نقل مناسب کیوی…………………………. 189
جدول (4-54): اولویت بندی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در خصوص عملیات انبارداری کیوی…………………………….. 190
جدول (4-55): توزیع فراوانی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران در مراحل احداث باغ، کاشت، داشت، برداشت و انبارداری…. 191
جدول (4-56): اولویت بندی تأثیر روشهای آموزشی- ترویجی در کاهش یا رفع نیازهای آموزشی کیویکاران………………………….. 192
جدول (4-57): اولویت بندی تأثیر عوامل اجتماعی در کاهش یا رفع نیازهای آموزشی کیویکاران……………………… 193
جدول (4-58): اولویت بندی تأثیر عوامل اقتصادی در کاهش یا رفع نیازهای آموزشی کیویکاران……………………… 194
جدول (4-59): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص تماس با کارکنان جهاد کشاورزی………………….. 195
جدول (4-60): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص تماس با مروجان………………………………. 196
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (4-61): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از کلاسهای آموزشی – ترویجی……………… 197
جدول (4-62): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از نشریات و مجلات آموزشی – ترویجی……….. 198
جدول (4-63): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص مشاهده فعالیت سایر کیویکاران…………………………….. 199
جدول (4-64): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از برنامه های
آموزشی- ترویجی رادیو…………………………. 200
جدول (4-65): توزیع فراوانی نظرات کیویکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از برنامه های
آموزشی- ترویجی تلویزیون………………………. 201
جدول (4-66): اولویت بندی میزان استفاده از کانالهای ارتباطی آموزشی – ترویجی در خصوص کشت کیوی…………………….. 202
جدول (4-67): خلاصه نتایج حاصل از ضریب همبستگی اسپیرمن در مورد فرضیه های تحقیق……………………………… 207
جدول (4-68): نتایج حاصل از آزمون کروسکال والیس در خصوص اختلاف میانگین میزان نیازهای آموزشی کیویکاران از نظر نوع شغل اصلی 208
جدول (4-69): نتایج حاصل از آزمون کروسکال والیس در خصوص اختلاف میانگین میزان نیازهای آموزشی کیویکاران از نظر نوع مالکیت باغ کیوی……………………………………….. 208
جدول (4-70): نتایج حاصل از آزمون من وایت نی در خصوص اختلاف میانگین میزان نیازهای آموزشی کیویکاران از نظر جنسیت…….. 209
جدول (4-71): نتایج حاصل از آزمون کروسکال والیس در خصوص اختلاف میانگین میزان نیازهای آموزشی کیویکاران از نظر وضعیت تأهل 210
جدول (4-72): نتایج حاصل از آزمون کروسکال والیس در خصوص اختلاف میانگین میزان نیازهای آموزشی کیویکاران از نظر استفاده یا عدم استفاده از تسهیلات حمایتی……………………… 210
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول (4-73): نتایج حاصل از آزمون کروسکال والیس در خصوص اختلاف میانگین میزان نیازهای آموزشی کیویکاران از نظر عضویت یا عدم عضویت در تعاونی…………………………………… 211
جدول (4-74): ضرایب متغیرهای وارد شده بر معادله رگرسیون در گام اول………………………………………… 213
جدول (4-75): ضرایب متغیرهای وارد شده بر معادله رگرسیون در گام دوم………………………………………… 213
جدول (4-76): ضرایب متغیرهای وارد شده بر معادله رگرسیون در گام سوم………………………………………… 214
جدول (4-77): ضرایب متغیرهای وارد شده بر معادله رگرسیون در گام چهارم………………………………………. 215
جدول (4-78): ضرایب متغیرهای وارد شده بر معادله رگرسیون در گام پنجم……………………………………….. 216
جدول (4-79): خلاصه مراحل مختلف متغیرهای مستقل بر میزان نیازهای آموزشی- ترویجی………………………………. 217
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار (2-1): مفهوم نیاز آموزشی………………… 34
نمودار (2-2): فرآیند تعیین اولویت نیازهای آموزشی فراگیران و تبدیل آنها به برنامه های آموزشی……………….. 37
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل (2-1): نمایی از باغ کیوی…………………… 51
شکل (2-2): پرنده کیوی…………………………. 52
شکل (2-3): روش بستن ساقه جوان کیوی به قیم برای ایجاد تنه ای مستقیم……………………………………… 69
شکل (2-4): مرحله جوانه شکفتن درکیوی ……………. 71
شکل (2-5): نمایان شدن کامل برگها……………….. 72
شکل (2-6): باز شدن کامل خوشه برگها و نمایان شدن غنچه های گل روی شاخساره در رقم هایوارد …………………………………… 72
شکل (2-7): باز شدن کامل خوشه برگها و نمایان شدن غنچه های گل در رقم نر توموری……………………………….. 72
شکل (2-8): گل نر کیوی ………………………… 74
شکل (2-9): مقایسه اندازه گلهای نر و ماده کیوی……. 74
شکل (2-10): گل ماده کیوی………………………. 75
شکل (2-11): کندوها در مکانهایی از باغ کیوی گذاشته می شوند که آفتاب صبحگاهی بر آنها بتابد…………………… 76
شکل (2-12): نمایی از گرده افشانی گل ماده کیوی رقم هایوارد 76
شکل (2-13): برش عرضی میوه کیوی ………………… 78
شکل (2-14): بستن شاخساره های یکساله گلدهنده به سیم های داربست به منظور افزایش درصد گلدهی…………………………………. 88
شکل (2-15): باغ کیوی قبل از انجام هرس زمستانه……. 94
شکل (2-16): باغ کیوی بعد از انجام هرس زمستانه……. 94
فهرست نقشه ها
عنوان صفحه
نقشه (1-1): استان مازندران به تفکیک شهرستان در سال 1375 16
نقشه (1-2): شهرستان تنکابن به تفکیک بخش و دهستان در سال 1375 18
تقشه (1-3): شهرستان نوشهر به تفکیک بخش و دهستان در سال 1375 19