گزارش کارآموزی آشنایی با چوب

گزارش کاراموزی آشنایی با چوب;کاراموزی آشنایی با چوب;کارورزی آشنایی با چوب;دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با چوب;آشنایی با چوب

گزارش کارآموزی آشنایی با چوب در 10 صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش كار

سرفصلها

1- خواص چوب

2- انگیزه انتخاب چوب

3- طرح انتخابی و هدف انتخاب

4- روش كشیدن طرح روی چوب

5- انتخاب اندازة كادر نسبت به طرح

6- ضربه زدن دور قاب

7- ضربه زدن حاشیه كار

8- كندن زمینه

9- روش كار و ابزار مورد استفاده

10- پرداخت و رنگ‌آمیزی

آشنایی

در اولین روز آشنایی با استاد، ایشان ما را با انواع چوب و ابزار مانند مغارها، مغار تخت، باز، گلویی و … آشنا كردند و طرز ضربه زدن به چوب با مغار كندن چوب را با یك تكه چوب كوچك آغاز كردیم و كمی هم در مورد خواص انواع چوبها با ما صحبت كردند.

همینطور بعضی از ابزار مربوط به این كار و چند نوع چوب را از نزدیك به ما نشان دادند تا مقدمه‌ای شود برای جلسات بعدی كار.

در روز نخست استاد با ما در مورد عرفان كار با چوب و چگونگی درآمیختن كار با عرفان، سخن گفتند.

– خواص چوب:

1) توسكا:

چوبی است جنگلی كه زمان رویش آن فصل بهار می‌باشد برون چوب مشخصی ندارد و از درون و برون مایل به صورتی می‌باشد و از خانواده پهن‌برگان می‌باشد و دارای الیاف صاف و ظریف می‌باشد نسبت به رطوبت مقاوم ولی نسبت به گرما و سرمای متناوب چندان مقاومت ندارد و از آن در معرق هم استفاده می‌شود.

2) نراد:

چوب نرم و خوش‌دستی است كه با استفاده از تیغ جراحی به راحتی كنده می‌شود و خستگی كندن با مغار را ندارد به علت صمغ زیاد و گره‌هایی كه در آن وجود دارد در بسیاری از موارد كار با آن مشكل می‌باشد و به علت درآمدن گره از سطح كار یا باید گره را برداشت و جای آن چوب قرار داد یا از چسب رازی برای چسباندن آن استفاده كرد. به علت داشتن صمغ زیاد بید خورده نمی‌شود و رطوبت زیاد باعث تاب برداشتن سریع آن می‌شود.

2- انگیزه انتخاب چوب:

جنس چوب كار اول جنگلی بوده كه برای یادگیری بهتر منبت و به پیشنهاد استاد انتخاب شده است و ابعاد آن 42 × 25 سانتیمتر بوده و به عمق cm1 می‌باشد.

برای كار دوم از چوب نراد استفاده شده و انگیزة انتخاب این چوب این بوده كه بتوانیم در این كار از مغارهای مختلف از تیغ استفاده كنیم و چون این چوب بسیار نرم و متناسب برای استفاده از تیغ می‌باشد از این چوب استفاده كرده‌ایم و ابعاد این كار cm40 × 19 و به عمق cm1 می‌باشد.

3- طرح انتخابی و هدف انتخاب:

طرح ابتدایی شامل دو عدد گل هشت پر در وسط و 12 عدد برگ در اطراف آن می‌باشد و چون اولین كار من بوده است این طرح را انتخاب كردم چون باید كار كند. كاری را از كمترین سطح شروع كرده و به بالاترین سطح برسیم چون در غیر اینصورت سطحهای بالایی پریدگی می‌شود.

كار دوم تصویر یك سرباز هخامنشی می‌باشد كه به خاطر علاقه شخصی به این طرح و همینطور پیشنهاد استاد انتخاب شده است.

9- روش كار و ابزار مورد استفاده:

برای كندن برگها از مغار نیم‌باز شروع به كندن سطح برگها كرده و از كوچكترین سطح به بزرگترین سطح می‌رویم و برگها را به صورت پله‌ای و زیر هم قرار می‌دهیم و بعد از كندن با مداد شكل شیارها را روی برگها كشیده و با استفاده از شفره آنها را می‌زنیم و با تیغ شمارة 24 و 15 روی آنرا پرداخت می‌كنیم.

برای كندن گلبرگها از مغار نیم‌باز از كوچكترین سطح به بالاترین سطح رفته و برای پرداخت از تیغ شمارة 15 و 24 استفاده كرده و تیزی آن را گرفته حالت گرد به آن می‌دهیم. بعد گلبرگها را به دو قسمت تقسیم كرده شیاری به 2 طرف آن دادیم كه حالت طبیعی به خود بگیرد.

برای قسمت ریش و سبیل و قسمت بالایی موی سرباز از مغار شفره برای شكل‌دادن و فرم‌دهی استفاده می‌شود و برای قسمت انتهایی موی سرباز از مغار گلویی بسته به صورت دایره دایره ضربه زده و شبیه كاما، با مغار زده و با استفاده از تیغ شمارة 15 شروع به پرداخت به طوریكه قسمت تیزی و جدا كردن قسمت یك فر مو از قسمت دیگر مشخص شود و داخل آن را با سنباده 120 پرداخت نموده تا حالت گردی و خوش‌ فرم شود. برای قسمت ابروی این كار ابرو را از ابتدای پیشانی بامداد كشیده و تا انتهای گودی صورت كه مربوط به چشم می‌باشد می‌كشیم و با مغار نیم‌باز صورت ضربه می‌زنیم قسمت بینی و چشم این سرباز فقط از تیغ شماره 15 استفاده كردم چون اگر از مغار استفاده می‌شد كار كاملاً شكسته شده و ترمیم آن با مشكل مواجه می‌شد.

دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با چوب

لینک دانلود و توضیحات فایل”گزارش کارآموزی آشنایی با چوب”