پاورپوینت نقد و بررسی چند نمونه دبستان ابتدایی ایرانی و خارجی

پاورپوینت نقد و بررسی چند نمونه دبستان ابتدایی ایرانی و خارجی

پاورپوینت نقد و بررسی چند نمونه دبستان ابتدایی ایرانی و خارجی

دسترسی‌های مناسب پیاده به واحدهای آموزشی با توجه به جمعیت زیاد دانش آموزان در هنگام خروج از مدرسه در طراحی فضاهای ترافیكی در مناطق شهری میتواند نقش مهمی داشته باشد. عدم ارتباط مستقیم و ورود و خروج به خیابانهای اصلی، ‌چهارراهها و میدانها از طریق ایجاد فضای باز در قسمت ورودی و خروجی مدارس، انتخاب عرض مناسب
– ضوابط طراحی ساختمان‌های آموزشی ( برنامه ریزی معماری همسان مدارس ابتدایی و راهنمایی)، نشریه شماره 232 انتشارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور.

پیاده روی دسترسی سواره به ترتیبی كه در شرایط عادی هیچ دانش آموزی در خروج مجبور به استفاده از دسترسی سواره به جای پیاده نباشد، وجود یك مسیر پیاده منتهی به واحد آموزشی به صورتی كه در مواقع ضروری بر روی وسایل نقلیه مورد نیاز باز شود و همچنین دور بودن مسیر آمد و شد دانش آموزان از موارد خطر آفرین یا كلیه محلهایی كه متناسب با سن دانش آموزان نیست، ‌از موارد دیگر دسترسی پیاده هستند.
دسترسی سواره:
الف) ارتباط با شبكه ترافیكی: مدارس برای انجام فعالیتهای آموزشی نیازمند تجهیزاتی هستند كه دستیابی به آنها مستلزم داشتن سواره می‌باشد مانند اورژانس، آتش نشانی.
ب)‌عدم ارتباط با شبكه ترافیكی: سلامت دانش آموزان ایجاب می‌نماید كه از شبكه دسترسی پر ترافیك اجتناب نمایند.

نور:
نور یكی از اصول مهم در طراحی فضاها و تامین آسایش بیشتر می‌باشد. معیارهای عمده در طراحی روشنایی داخل یك فضا عبارت است از میزان شدت روشنایی و مقدار انعكاس سطوح.
مقدار انعكاس سطوح:
میزان انعكاس مواد مختلف به جنس و رنگ و كیفیت سطح آنها بستگی دارد. این عوامل به خصوص رنگ در فضاهای آموزشی دارای اهمیت خاص می‌باشد. حاصل رنگ در فضاهای آموزشی از چند نظر دارای اهمیت است:

دانلود پاورپوینت نقد و بررسی چند نمونه دبستان ابتدایی ایرانی و خارجی

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت نقد و بررسی چند نمونه دبستان ابتدایی ایرانی و خارجی”