پروژه طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی
پروژه کارافرینی تولید آب میوه به روش صنعتی;طرح توجیهی تولید آب میوه به روش صنعتی;کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی;دانلود پروژه تولید آب میوه به روش صنعتی;دانلود کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی;طرح توجیه فنی تولید آب میوه به روش صنعتی;توجیه اقتصادی تولید آب میوه به روش صنعتی;تولید آب میوه به روش صنعتی;تولید; آب میوه ;صنعتی
پروژه طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی در 52 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 4
فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………….. 5
1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6
معرفی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6
مشخصات کلی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………. 6
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………. 7
محل اجرا :………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 7
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 7
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. 8
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :……………………………………………………………………………………………….. 8
1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………………………………………………………………………………………………. 8
مجوز های قانونی :…………………………………………………………………………………………………………………………………… 9
مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………………. 9
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس……………………………………….. 9
1- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………… 9
2- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………… 10
مدارك مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………… 10
اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………… 11
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11
صدور پروانه بهره برداری :………………………………………………………………………………………………………………………. 11
مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………… 12
فصل دوم – روش انجام کار…………………………………………………………………………………………………………. 13
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………………. 14
بازدید از کارخانه افشره…………………………………………………………………………………………………………………………. 14
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :……………………………………………………………………………….. 14
فهرست تأسیسات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :………………………………………………………………………………………. 15
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :………………………………………………………….. 15
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)……………………………………………………………………….. 16
فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. 17
1- سرمایه گذاری ثابت طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 18
1-1- ماشین آلات :………………………………………………………………………………………………………………………………. 18
مواد جانبی مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………………………… 20
2-1- تأسیسات :…………………………………………………………………………………………………………………………………… 21
جدول شماره 1 ، قیمت فروش آب میوه سیب………………………………………………………………………………………….. 21
جدول شماره 2 ، قیمت فروش آب میوه انگور…………………………………………………………………………………………… 22
جدول شماره 3 ،واحدهای فعال در تولید آب میوه…………………………………………………………………………………….. 22
جدول شماره 4 ،واحدهای در دست احداث تولید آب میوه…………………………………………………………………………. 23
جدول شماره 5 ،واردات آب میوه در سال 84…………………………………………………………………………………………… 23
جدول شماره 6 ، واردات سال 83……………………………………………………………………………………………………………. 25
جدول شماره 7 ، واردات سال 82……………………………………………………………………………………………………………. 27
جدول شماره 8، واردات سال 81…………………………………………………………………………………………………………….. 27
جدول شماره 10 ، روند واردات آب میوه از سال 80 تا 84………………………………………………………………………… 28
نمودار شماره 1 ، روند واردات آب میوه (حجم واردات ) طی سال های 80 تا 84…………………………………………. 28
جدول شماره 11 ، صادرات در سال 84…………………………………………………………………………………………………… 29
جدول شماره 16 ، روند صادرات آب میوه از سال 80 تا 84………………………………………………………………………. 34
نمودار شماره 2 ، روند صادرات آب میوه (حجم واردات) طی سال های 80 تا 84…………………………………………. 34
شکل شماره 1 ، مراحل مختلف تولید کنسانتره آب میوه…………………………………………………………………………… 35
شکل شماره 2 ، مراحل تولید آب میوه و نکتار از کنسانتره………………………………………………………………………… 36
شکل شماره 3 ، نقشه جانمای ماشین آلات بخش تولید کنسانتره………………………………………………………………. 37
شکل شماره 4 ، نقشه جانمای بخش تولید آب میوه………………………………………………………………………………….. 38
شکل شماره 5 ، نقشه جانمای کارخانه…………………………………………………………………………………………………….. 39
جدول شماره 19 ، هزینه های محوطه سازی……………………………………………………………………………………………. 39
جدول 20 ، هزینه های ساختمانی………………………………………………………………………………………………………….. 40
جدول 23 ، هزینه های وسائل نقلیه……………………………………………………………………………………………………….. 40
جدول 24 ، هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی………………………………………………………………………… 41
جدول 25 ، جمع بندی هزینه های ثابت احداث واحد……………………………………………………………………………….. 41
جدول 26 ، هزینه های قبل از بهره بردای……………………………………………………………………………………………….. 42
2- هزینه های جاری طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 43
1-2- حقوق و دستمزد :………………………………………………………………………………………………………………………… 43
جدول 28 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل اداری……………………………………………………………….. 43
جدول 29 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل تولید……………………………………………………………….. 44
برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات:………………………………………………………………………………………………………. 45
جدول 30 ، هزینه های آب ، برق ، سوخت و ارتباطات………………………………………………………………………………. 45
2-2- هزینه تعمیرات و نگهداری و استهلاک :………………………………………………………………………………………….. 46
جدول 31 ، هزینه های تعمیر ، نگهداری و استهلاک…………………………………………………………………………………. 46
جدول 33 ،هزینه های ثابت و متغیر تولید……………………………………………………………………………………………….. 46
5-2- هزینه مواد اولیه و مصرفی سالیانه :……………………………………………………………………………………………….. 47
جدول هزینه های مواد اولیه……………………………………………………………………………………………………………………. 47
کل هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………… 48
کل هزینه های تولید :……………………………………………………………………………………………………………………………. 48
سرمایه در گردش :………………………………………………………………………………………………………………………………… 48
با در نظر گرفتن قیمت متوسط محصول آب میوه برای هر پاکت 1200 ریال داریم :…………………………………… 48
5- سرمایه در گردش :…………………………………………………………………………………………………………………………… 49
در زیر به برآورد سرمایه در گردش به تفکیک پرداخته شده است :……………………………………………………………… 49
فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………………………………. 50
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………… 51
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
1- 1 مقدمه :
معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا و عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده ) و کدر (پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ ) به سه گروه ، آب میوه ، نکتار میوه ، و شربت میوه تقسیم می گردد . میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه 100% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 – 50 % و در گروه شربت میوه بین 6 – 30 % متغیر می باشد .
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکار گرفته می شود متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است . بدین سبب به نوشابه های شفاف ، آ ب میوه و به نوشابه های کدر ، نکتار گفته می شود .
معلوم است که بعضی از میوه ها (سیب ، انگور ، آلبالو) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر (هلو ، زردالو و پرتقال ) ، به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند . علی رغم کدر بودن ، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو ، علاوه بر آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تامی شان درست نیست .
تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها ، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد . پس از عمل شفاف سازی ، آب میوه معمولاٌ تغلیظ می شود . هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده ، آب میوه ، نکتار و یا شربت بدست می آید . در مورد نکتار و شربت میوه اکثراٌ شکر و اسید نیز اضافه می گردد .
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
طرح تولید آب میوه
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام
نام خانوادگی
مدرک تحصیلی
تلفن
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که طرح تولید آب میوه می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 33 نفر میباشد .
مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های معدنی بخش سازمان صنایع و معادن صادر میگردد.
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه افشره
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید آب میوه به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در معدن مورد ارزیابی قرار دادیم ،
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تولید آب میوه نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین معدنی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
لینک دانلود و توضیحات فایل”پروژه طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی”