تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

شیر تقلبات تشخیص

انواع تقلبات

.1افزودن آب .2افزودن ملامین .3افزودن نمک .4افزودن مواد خنثی کننده مانند: آب آهک، هیدروکسید سدیم،کربنات سدیم یا بی کربنات سدیم (جوش شیرین) .5افزودن کرومات و بی کرومات پتاسیم .6اضافه کردن نشاسته .7افزودن نگهدارنده(اسید سالیسیلیک و اسید بنزوئیک) .8افزودن صابون .9افزودن مواد پاك کننده و ضدعفونی کننده

.10گرفتن چربی از شیر .11اضافه کردن شیر خشک .12افزودن آب پنیر .13پرمیت .14اضافه کردن اوره .15اضافه کردن قند و شکر .16افزودن چربی های جایگزین به شیر .17افزودن آب اکسیژنه .18افزودن فرمالین .19آنتی بیوتیک ها .20افزودن هیپوکلریت ها .21مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف

دانلود تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

لینک دانلود و توضیحات فایل”تقلبات شیر و روش های تشخیص آن”