تحقیق در مورد علوفه و یونجه

تحقیق در مورد علوفه و یونجه;تحقیق درباره علوفه و یونجه;تحقیق علوفه و یونجه;تحقیق و بررسی علوفه و یونجه;مقاله در مورد علوفه و یونجه;مقاله علوفه و یونجه;مقاله درباره علوفه و یونجه; علوفه و یونجه

مقدمه:

1-3- اهمیت وارزش غذایی علوفه یونجه به حدی است كه موجب شده به ملكه نباتات علوفه ای شهره گردد . خاستگاه و مركز پیدایش یونجه به نام علمی Medicago satival ایران زمین است .

یونجه یكی ازمهم ترین گیاهان علوفه ای برای حیوانات اهلی است . زیرا دارای مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین های مختلف ، انرژی و قابلیت هضم پذیری بالاست . همچنین در مخلوط علوفه یونجه برای حاصلخیزی خاك ، اصلاح ظرفیت نگهداری آب و خاك به صورت مالچ و استخراج مواد معدنی و نیتروژن در لایه پایینی استفاده می شود .

– كشت یونجه سابقه ای بسیار طولانی دارد به طوری كه قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن می رسد . كشت یونجه در اكثر نقاط دنیا رایج بوده و روز به روز به سطح زیر كشت آن افزوده می شود . بهترین شرایط برای رشد ونمو یونجه در مناطق خشك ، آفتابی ، گرم و با آب فراوان انجام می گیرد .

– تركیب صفات زیر به همراه سازگاری گسترده به محیط های متنوع یونجه را به عنوان یك محصول منحصر به فرد معرفی نموده است این صفات عبارتند از :

– ظرفیت رشد مجدد سریع

– توانایی تثبیت بیو لوژیكی نیتروژن

– مقاومت به سرما و گرما

– مقاومت به خشكی

– دارا بودن دورۀ خاك

– كیفیت مناسب علوفه

– هضم پذیری بالا

– مغذی بودن

– واكنش پذیر بودن به مدیریت خوب

– قابلیت ذخیره و انبار كردن

– قابلیت استفاده به صورت چرای مستقیم ، كود سبز

– قدرت رقابت با علف های هرز

– تكثیر به وسیله بذر ، ریزوم ، استولون

– پایا و چند ساله بودن

تولید یونجه با عملكرد بالا مستلزم خاكهای عمیق است كه توان ذخیره فراوان آب جهت عرضه در مدت طولانی فصل رشد داشته باشد همچنین برای تولید یونجه با عملكرد بالا نیاز به

دانلود تحقیق در مورد علوفه و یونجه

لینک دانلود و توضیحات فایل”تحقیق در مورد علوفه و یونجه”