تحلیل ترک سه بعدی به روش XFEM

تحلیل ترک سه بعدی به روش XFEM;تحلیل ترک;تکر سه بعدی;تحلیل ترک با آباکوس;آباکوس;تحلیل ترک با آباکوس;ترک آباکوس;آنالیز ترک;شبیه سازی ترک;شبیه سازی آباکوس;پروژه آباکوس;پروژه ترک;پرومکس;پروژه دانشجویی;پروژه مکانیک;مهندسی مکانیک;پروژه ;تحلیل;آموزش آباکوس;آموزش پروژه;پروژه مهندسی مکانیک;مهندسی;Abaqus;Crack Analysis

تحلیل ترک سه‌بعدی به روش XFEM

مدل کردن ترک در نرم‌افزارهای اجزاء محدود به چندین روش ضورت می‌پذیرد. به طور کلی می‌توان این روش‌ها را به دو دسته روش کلاسیک و روش مدرن تقسیم‌بندی کرد.

روش کلاسیک خود دارای دو رو می‌باشد که عبارتنند از:

Surface-Based Cohesive Behavior

Virtual Crack Closure Technique

مدل کردن معیارهای آغاز و گسترش ترک در روش‌های قدیمی نیازمند طراحی شبکة المان‌ها با در نظر گرفتن احتمال رشد ترک می‌باشد. اگر مدل کردن گسترش و باز شدن ترک هم مدنظر باشد، کار به مراتب پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد بود. در این روش مسیر گسترش تر از قبل باید پیش‌بینی شود و سطح المان‌ها روی ین مسیر قرار بگیرد. در این متد در محل نوک ترک Singularity تعریف می‌شود که تعریف چنین ویژگی به خودی خود نیازمند استفاده از نوع خاصی از المان‌هاست.

تحلیل ترک

در روش جدید که به نام XFEM (Externded Finite Element Method) شناخته می‌شود، بسیاری از پیچیدگی‌ها و محدودیت‌های روش‌های قدیمی با استفاده از غنی کردن المان‌ها (Enriched Elements) برطرف شده است.

در این مثال به بررسی باز شدن و گسترش ترک در یک ورق فلزی با استفاده از روش XFEM خواهیم پرداخت. XFEM در مقایسه با سایر مفاهیم مورد استفاده در روش اجزاء محدود روش جدیدی محسوب می‌شود که از نسخة 6.9 در نرم‌افزار Abaqus برای اولین بار کدنویسی شده است. این مفهوم به المان‌ها ویژگی جدیدی از جمله قابلیت تقسیم و تکه شدن اضافه کرده است.

در این آموزش موارد زیر را فرا خواهید گرفت:
مدل‌سازی و شبیه‌سازی اباکوس با استفاده از المان‌های Shell

طریقه پارتیشن‌بندی و تعریف Seam در Abaqus
نحوه اعمال متریال و سطح مقطع به المان‌های Shell
اعمال بارگذاری و شرایط مرزی

تعریف اندرکنش‌ها در مدل
چگونگی ایجاد حل مسائل استاتیکی در آباکوس
خروجی تصویر (کانتورها)

دانلود تحلیل ترک سه بعدی به روش XFEM

لینک دانلود و توضیحات فایل”تحلیل ترک سه بعدی به روش XFEM”