پاورپوینت درباره کشاورزی پایدار
کشاورزی پایدارپاورپوینت کشاورزی پایدار;دانلود رایگان پاورپوینت کشاورزی پایدار;دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار;دانلود پاورپوینت در مورد کشاورزی پایدار;تحقیق کشاورزی پایدار;پاورپوینت آماده کشاورزی کشاورزی پایدار;دانلود تحقیق کشاورزی پایدار
توضیحات:
پاورپوینت درباره کشاورزی پایدار در قالب پاورپوینت 39 اسلاید قابل ویرایش.
بخشی از متن :
•امروزه با افزایش تولید كشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاك ، هوا و فرسایش خاك ، مقاومت آفات به سموم و گسترش كود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و كشت های صنعتی برگردیم …
•چكیده
•امروزه با افزایش تولید كشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاك ، هوا و فرسایش خاك ، مقاومت آفات به سموم و گسترش كود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و كشت های صنعتی برگردیم . زراعتی كه به هر صورت در عین پایین بودن بازده سلامتی آتی بشر را تضمین می كند . در این جا درصدد هستیم تا با اشاره به شیوه هایی نظیر دام- مرتع ، جنگل زراعی ، مبارزه بیولوژیك و استفاده از گیاهان تراریخته به جهت حفظ شرایط اكولوژیكی زمین گام های مثبتی را برای بهبود وضعیت كره خاكی برداریم .
•مقدمه:
•لغت پایدار برشرایط یكنواخت و با ثبات دلالت دارد . شرایط یكنواخت افق های دور دست را در بر می گیرد . عدم شناخت و اطلاعات كافی و فقدان تفاهم در مورد منابع ، آب و هوای جهان و تنوع آن ، تكنولوژی آینده ، نقش مردم در كشاورزی و رابطه كشاورزی با محیط باعث شده است كه پیش گویی در رابطه با آینده كشاورزی مشكل باشد .
•كشاورزی پایدار نوعی كشاورزی است كه در جهت منافع انسان بوده ، كارایی بیشتری در استفاده از منابع دارد و با محیط در توازن است . به عبارتی كشاورزی پایدار باید از نظر اكولوژیكی مناسب ، از نظر اقتصادی توجیه پذیر و از نظر اجتماعی مطلوب باشد .
و…
فهرست مطالب :
- چکیده
- مقدمه
- كشاورزی ارگانیك
- كنترل بیولوژیك
- زراعت همگام با پایداری
- تناوب
- از نظر پایداری تناوب دارای خصوصیات زیر است :
- نقش كشاورزی پایدار در مناطق روستایی
- منابع غذا
- محصولات كشاورزی
- كشت دریایی
- ذخایر غذایی جهان
- معیارهای مهیایی غذا
- تقاضای غذا
- محدودیت های تولید غذا
- نتیجه گیری