دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان

مصرف چای;سرطان;چای سیاه;چای سبز;چای اولونگ;پیشگبری از سرطان با چای

چای
گیاه چای Camellia Sinesis یک بوتۀ همیشه سبز از خانوادۀ theaceae و بومی جنوب قارۀ آسیاست، اما به طور معمول در بیش از 30 کشور جهان کشت می شود.
انواع چای:
چای سیاه 78%
چای oolong 2% <
چای سبز 20%
فرآیندهای تولید
چای سبز:

برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند

محصول چای سبز

چای سیاه و oolong :

برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود 55 درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)

برگ های پژمرده را فشرده می کنند

پلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند

(اکسیداسیون محدود می شود)

محصول چای سیاه محصول چای oolong

l
lترکیبات چای
ª
ªترکیبات پلی فنلی چای سبز:
Flavanols
Flavandiols
Flavanoids
فنولیک اسید
چای سیاه:
از طریق تخمیر درصد زیادی از کاتچین ها تبدیل به الیگومر تیافلاوین و پلی مر thearubigins می شود.

در نتیجه چای سیاه محتوی:

P10-3 درصد کاتچین ها
P6-2 درصد تیافلاوین
Pو بیشتر از 20 درصد thearubigins

چای oolong تقریباً نصف چای سیاه تخمیر می شود بنابراین درصد کاتچین بیشتری دارد.

فایل پاورپوینت 24 اسلاید

دانلود دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان”