دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان
مصرف چای;سرطان;چای سیاه;چای سبز;چای اولونگ;پیشگبری از سرطان با چای
برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند
محصول چای سبز
چای سیاه و oolong :
برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود 55 درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)
برگ های پژمرده را فشرده می کنند
پلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند
(اکسیداسیون محدود می شود)
محصول چای سیاه محصول چای oolong
در نتیجه چای سیاه محتوی:
چای oolong تقریباً نصف چای سیاه تخمیر می شود بنابراین درصد کاتچین بیشتری دارد.
فایل پاورپوینت 24 اسلاید
لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان”