پاورپوینت انواع موسسات اقتصادی در ایران

دانلود پاورپوینت انواع موسسات اقتصادی در ایران;بررسی انواع موسسات اقتصادی در ایران;پاورپوینت جامع و کامل انواع موسسات اقتصادی در ایران;کاملترین پاورپوینت انواع موسسات اقتصادی در ایران;پکیج پاورپوینت انواع موسسات اقتصادی در ایران;مقاله انواع موسسات اقتصادی در ایران;تحقیق انواع موسسات اقتصادی در ایران

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 45 صفحه

درس اصول حسابداری و هزینه یابی موضوع: انواع مؤسسات اقتصادی در ایران گردآورندگان: میلاد حیدری عبدالله قلیچی احمد مقدم الهام واحدی مجتبی ظفری جلیل نقدبیشی علی علیزاده تاریخچه قانون گذاری شرکتهای تجاری در ایران اولین قانون تجاری که در آن از شرکت های تجاری صحبت شده ، قانون سال 1303 می باشد. سپس در سال 1304 قوانین تجاری خاصی به تصویب رسید که در آن وضعیت شرکتهای تجاری(سهامی ، تضامنی ، مختلط و تعاونی) به اختصار بیان شده است. در سال 1310 قانون ثبت شرکتها به تصویب رسید که هدف آن، وضع مقررات خاص برای ثبت شرکت های موجود و تطبیق آن با مقررات قانون تجارت بود.
طبقه بندی واحدهای اقتصادی 1- واحدهای انتفاعی :که به قصد انتفاع از سوی شخص یا گروهی از اشخاص حقیقی یا حقوقی تشکیل می شوند و به فعالیت می پردازند .

2- واحد های غیر انتفاعی : که بدون قصد انتفاع از سوی شخص یا گروهی از اشخاص حقیقی یا حقوقی در جهت پیشبرد هدفهایی که در مجموعه راستای منافع جامعه است تشکیل می شود و به فعالیت می پردازند واحدهای انتفاعی از لحاظ نوع فعالیت و بر اساس قوانین ایران ، به دو دسته کلی زیر تقسیم میشود : 1- واحدهای تجاری انتفاعی : اشخاص یا موسساتی هستند که به قصد تحصیل سود به عملیات تجاری اشتغال دارند، مانند : تجار و انواع شرکتها

2 – واحدهای غیرتجاری انتفاعی : اشخاص یا موسساتی هستند که به قصد تحصیل سود به عملیات غیر تجاری اشتغال دارند، مانند: دفاتر حقوقی و موسسات حسابرسی. شركت چیست؟ شرکت ، عبارتست از اجتماع دو یا چند نفر، که هر یک امکاناتی را (اعم از وجه نقد، وسایل، ماشین آلات و …) با خود به درون اجتماع مذکور آورده و به منظور کسب سود، فعالیت مشترکی را انجام داده و منافع را به نسبتهای معین تقسیم می کنند.

به موجب قانون مدنی ، شرکت عبارتست از: « اجتماع حقوق مالکان متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه ».

هر یک از افراد تشکیل دهنده شرکت را « شریک » یا « سهامدار» می گویند عناصر تشکیل دهنده شرکت 1- همکاری دو یا چند نفر ( تعدد شرکا )

2- آوردن حصه یا سهم الشرکه یا سرمایه مناسب ( آورده نقدی وغیرنقدی )

3- ماهیت حقوقی شرکت

4- طرز تقسیم سود و زیان مشخصات شرکتهای تجاری 1- دارای نام مخصوص می باشند

2- دارای محل و اقامتگاه مخصوص می باشند

3- دارای تابعیت معین اند ، که این تابعیت ، لزوما غیر از تابعیت شرکا یا سهامداران است. مثلا چنانچه چند نفر خارجی یک شرکت را در ایران تشکیل دهند ، تابعیت این شرکت ایرانی است در حالی که تابعیت سهامداران آن می تواند غیر ایرانی باشد

4- ورشکستگی شرکت ، موجب ورشکستگی شرکا و بالعکس نیست

5- حساب داراییهای شرکت از داراییهای شخصی سهامداران آن جدا است انواع شرکت های تجاری طبق قانون تجارت، شرکتهای تجاری بر هفت قسم است :
1 – شرکت تضامنی
2 – شرکت تعاونی تولید و مصرف
3 – شرکت سهامی
4 – شرکت مختلط غیر سهامی
5 – شرکت مختلط سهامی
6 – شرکت نسبی
7 – شرکت با مسئولیت محدود
شركت نامه ( اساسنامه ) برای تشکیل شرکت باید قراردادی بین افراد تشکیل دهنده آن منعقد شود .
در این قرارداد ، روابط همکاری بین افراد آن ، قصد انتفاع ، موضوع شرکت ،
و اختصاص مبلغی به عنوان سرمایه درج می شود. این قرارداد «اساسنامه» یا «شرکت نامه» نامیده می شود. مدارک ثبت شرکتها در ایران : * کلیه شرکتها در ایران باید در «اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری» به ثبت برسند شرکت سهامی تعریف و تشكیل شركت سهامی :

شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست.

در شرکت سهامی، تعداد شرکا نباید از 3 نفر کمتر باشد

شرکت سهامی به دو نوع تقسیم می شود:
نوع اول : شرکت هایی که مؤسسین آنها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تأمین می کنند . این گونه شرکت ها شرکت سهامی عام نامیده می شوند.

نوع دوم : شرکت هایی که تمام سرمایه آنها در موقع تأسیس منحصراً توسط مؤسسین تأمین گردیده است. اینگونه شرکتها، شرکت سهامی خاص نامیده می شوند

در موقع تأسیس سرمایه شرکت های سهامی عام از 5 میلیون ریال و سرمایه شرکت های سهامی خاص از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت انواع موسسات اقتصادی در ایران

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت انواع موسسات اقتصادی در ایران”