تحقیق در مورد خورشید گرفتگی

تحقیق خورشید گرفتگی;تحقیق خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی;مقاله خورشید گرفتگی;تحقیق در مورد خورشید گرفتگی;تحقیق درباره خورشید گرفتگی;تحقیق درباره خورشید گرفتگی;تحقیقی درباره خورشید گرفتگی;تحقیق ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی;تحقیق درباره ماه گرفتگی وخورشید گرفتگی;تحقیق در مورد ماه گرفتگی وخورشید گرفتگی;مقاله در مورد خورشید گرفتگی وماه گرفتگی;مقا

خورشید گرفتگی از دیدگاه علمی
اندازه ظاهری خورشید و ماه از زمین باهم برابر است. علت این امر آن است که فاصله این دو جسم از کره ما متفاوت است. در نتیجه در زمانهایی که ماه مسقیما از جلوی خورشید عبور می‌کند قرص خورشید در پس آن پنهان می‌شود. شرط لازم و کافی برای وقوع پیوستن کسوف آن است که زمین ، خورشید و ماه در یک خط یا تقریبا یک خط راست قرار بگیرند، بطوری که سایه ماه بر بخشی از زمین بیافتد کل این سایه از دو قسمت نیم سایه که در قسمت بیرونی است نیمه درونی که تاریک و سیاه است تشکیل شده است.

در محدوده نیم سایه ماه تنها قسمتی از خورشید را پوشانده است که به آن خورشید گرفتگی جزیی می‌گویند. در خلال گرفت بر اثر حرکت ماه و چرخش زمین سایه ماه زمین را از غرب به شرق طی می‌کند، به این سیر حرکتی سیر گرفتگی کلی می‌گویند. هر کسی که در این مسیر باشد خورشید را در حالت گرفت کلی خواهد دید، این مسیر در بیشترین حالت به 320 کیلومتر می‌رسد و حدود نیم درصد سطح زمین را می‌پوشاند. معمولا هر 1.5 سال خورشد گرفتگی کلی روی می‌دهد، اما ما در طول عمرمان شاید یک بار شانس تماشای این پدیده را داشته باشیم.

دانلود تحقیق در مورد خورشید گرفتگی

لینک دانلود و توضیحات فایل”تحقیق در مورد خورشید گرفتگی”