پاورپوینت کشت ارگانیک بابونه

کشت ارگانیک بابونه ;کشاورزی ارگانیک ;اهداف کشت ارگانیک ;محدودیت های کشت ارگانیک در کشور ;عصاره خوراکی بابونه

مقدمه

امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت كش ها٬علف كش ها٬هورمون ها وكودهای شیمیایِی باعث آلودگیمحیط زیست ومنابع آبی و خاكی شده و سلامتی آحاد بشر راشدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاك بهعنوان چارچوب اصلی توسعه كشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخصهای زیست محیطی برای ‌رسیدن به اهدافوالای توسعهاقتصاد‍ی كشور محسوب می شود.

تعریف كشاورزی ارگانیك

براساس تعریف مراجع بین المللی كشاورزی ارگانیك را می توان:”یك نوع سیستم مدیریتی دانست كه باعث تنوع زیستیودوره هایزیستی خاك را بهبود و ارتقاء می بخشد.این سیستم براساس استفاده حداقل از نهادهای خارج از مزرعه وروش های مدیریتی كه هماهنگی اكولوژی را بازسازی٬ نگهداری و تقویت می كند پایه گذاری شده است.“

اهداف كشت ارگانیك

-تولید غذا با كیفیت عالی و كمیت كافی

-عدم اسیب رسانی به طبیعت و قرار گرفتن در روند طبیعی چرخه حیات.

-تقویت چرخه ی زیست در سیستم مزرعه شامل میكروارگانیسمها

خاك-گیاه وحیوانات.

-توسعه حفاظت خاك و اب و افزایش كیفیت حاصلخیزی خاك میباشد.

و……………….

بابونه، گیاهی است علفی، یك ساله متعلق به تیره كاسنی(Asteraceae ) و یكی از قدیمی ترین گیاهان داروییشناخته شده توسط انسان است و قدمت استفاده از آن به یونان باستان می رسد.

فایل پاورپوینت 42 اسلاید

تا اسلاید 22 در مورد کشاورزی ارگانیک توضیحاتی ارایه شده است و از اسلاید 22 تا آخر در مورد بابونه صحبتشده است.

دانلود پاورپوینت کشت ارگانیک بابونه

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت کشت ارگانیک بابونه”