پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

دانلود پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه;بررسی بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه;پاورپوینت جامع و کامل بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه;کاملترین پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه;پکیج پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه;مقاله بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه;تحقیق بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 23 صفحه

بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه
کشتار اضطراریEmergency slaughter
كشتار دام ­هایی كه به علت درد حاد و یا شرایط خاص قادر به ادامه حیات طبیعی نبوده و تعلل در کشتار منجر به تلف شدن آن ها می شود.
مهم ترین مواردی که سبب انجام کشتار اضطراری دام می شود عبارتست از شکستگی ها و تصادفات شدید، بیرون زدگی رحم و سخت زایی، زمین گیری های طولانی مدت مثل تب شیر و اختلالات تنفسی حاد نظیر انسداد مجاری بازرسی بهداشتی گوشت و آلایش­های دامی در کشتارگاه
حفظ سلامت جامعه مهم­ترین هدف از انجام بازرسی­های بهداشتی در کشتارگاه­ها است.
در کشتارگاه­های پیشرفته و صنعتی، مکانیسم های مختلفی برای گردآوری مستمر داده ها و اطلاعات دام های کشتاری و تجزیه و تحلیل آن ها از منابع مختلف وجود دارد. =Documentation یا مستند سازی

یکی از کاربردهای اصلی این سیستم، استفاده از اطلاعات کشتارگاه به منظور تشخیص دقیق بیماری­ها و انواع اپیدمی­ها است.
سیستم ثبت اطلاعات در کشتارگاه باید شامل اطلاعات دقیق دام (سن، جنس، گونه و نژاد)، شرایط بیماری، عامل بیماری و وزن گوشت و ضمائم ضبطی باشد.
بازرسی بهداشتی باید بصورت منظم و هدفمند انجام پذیرد تا اطمینان لازم از سلامت محصولات گوشتی مورد مصرف انسان حاصل شود.
اصولاً سه دسته از گوشت­ها غیر قابل عرضه برای مصرف انسان هستند:
الف) واردات غیر قانونی: در مواقعی که دام زنده یا لاشه از کشور دیگری به طور غیر قانونی و بدون اخذ مجوزهای بهداشتی لازم وارد شده­ باشد.
ب) کشتار و عمل­آوری غیر قانونی: در مواردی که کشتار دام و یا عمل آوری گوشت در خارج از کشتارگاه­ها و مراکز صنعتی و بدون نظارت های قانونی انجام شده باشد.
ج) گوشت گونه های حفاظت­شده و در معرض خطر: شکار غیر مجاز و مصرف گوشت برخی از گونه های حیوانی حفاظت شده، در برخی از نقاط دنیا به ویژه قسمت­های مرکزی و غربی قارۀ آفریقا رواج دارد. یکی از مهم ترین علل آن فقر و وضعیت نامساعد اقتصادی بومیان منطقه است.
– اصولاً به هر گوشت یا لاشه­ای که به صورت غیر قانونی از شکار حیوانات حیات ­وحش کمیاب و در معرض خطر حاصل شود، Bushmeat”” اطلاق می­شود. بازرسی بهداشتی قبل از کشتار
مهم­ترین اهداف بازرسی قبل از کشتار عبارتند از:
1)- تعیین بیماری هایی که تشخیص آنها در بازرسی پس از کشتار و از روی لاشه امكان پذیر نباشد.
– هاری و کزاز از جمله بیماری هایی هستند که تشخیص آنها تنها از طریق كنترل علایم بالینی و رفتاری حیوان قابل تشخیص است.
2- )تشخیص حیوانات دارای بیماری­ها و عوارض قابل درمان و تعویق کشتار آن­ها تا زمانی که به طور کامل بهبود یابند.
– زیرا برخی از عوارض زودگذر و قابل درمان مانند خستگی مفرط دام به ضبط کل یا بخشی از لاشه منجر می شوند.
3-) جلوگیری از کشتار دام­ های مبتلا به بیماری های مسری و خطرناک (نظیر شاربن، جنون گاوی، و هاری) و معدوم سازی این دام ها به منظور پیشگیری از انتشار عوامل عفونی.
4)- اطمینان از اینکه حیوانات به طور کامل استراحت کرده و کلیۀ اطلاعات لازم برای تشخیص و قضاوت های بعدی در مورد لاشه آن ها اخذ شده است.
5)- حصول اطمینان از نظافت و ضد عفونی کامیون های حمل و نقل بازرسی قبل از کشتار در دو مرحله انجام می گیرد که ابتدا در هنگام ورود دام به کشتارگاه و دیگری قبل از کشتار دام انجام می گیرد.
تعداد دام ها و تراكم آنها در اصطبل انتظار باید طوری باشد كه معاینه و بازرسی آن­ها به آسانی امكان پذیر باشد.
بازرسی قبل از كشتار باید در روشنایی كافی و در مكانی كه حیوانات در دو حالت استراحت و حرکت به خوبی دیده می شوند انجام گیرد.
در حین بازرسی، تمام وضعیت های غیر طبیعی حیوان، علایم بیماری، آشفتگی، جراحات و غیره باید مورد توجه قرار گیرد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه”