پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

طراحی محصولات;ایده;واحد تحقیق و توسعه;تجهیزات مورد نیاز در طراحی محصول;واحدهای مرتبط با طراحی محصولات

طراحی محصولات از ایده تا تولید

طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای

است که متضمن عبور از مراحلمختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف

زمان مناسب است.

این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد.

واحدهای طراحی و توسعه در هرسازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب

شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:

1- توسعه محصولات جدید

2- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی

3- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات

4- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول

بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت

کننده فرایند تولید را بر عهده دارند واستراتژی های توسعه محصول در این

واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول

به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.

متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت

کمتری داده می شود و بهمین علت است کهمحصولات غذایی پس از تولید و ورود

به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شدهناشی

از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است.

ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه

نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به

بکار هستند باید دارای توانایی هایخاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می

توان به موارد زیر اشاره کرد:

-دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا
کارشناسی باتجربه بالا و مفید)
-دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر
-مسلط به تکنیک های مدیریت
-مسلط به زبان انگلیسی
-مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی
-مسلط به تکنیک های آماری
-مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل
پروژه (MSP – Minitab )و
فایل پاورپوینت 43 اسلاید

دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید”