صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

صمغ ;صمغ کتیرا ;ساختار شیمیائی تراگاکانت ;خصوصیات رئولوژیکی کتیرا ;گرانروی ظاهری کتیرا

صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول

هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظتهای پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع

در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عواملسوسپانسه کننده

مورد استفاده قرار می گیرند.

صمغ های ترشحی
صمغ های جلبکی
صمغ های دانه ای
صمغ های میکروبی
مشتقات نشاسته و سلولز
کتیرا
کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و
بیش از 2000 گونه گیاهدارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.2 گونه تجاری
آن A.gummifer labill وA.microcephalus willd است.
صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به
800000 دالتون) است.
فایل پاورپوینت 23 اسلاید

دانلود صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

لینک دانلود و توضیحات فایل”صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)”