مبانی نظری و پیشینه تبلیغات اینترنتی

مبانی نظری و پیشینه تبلیغات اینترنتی

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

تبلیغات اینترنتی

تبلیغات و اطلاع رسانی در كسب و كار امروز، به جزئی لاینفك در واحدهای اقتصادی مبدل شده؛ به گونه ­ای كه بقا و تداوم هر تجارتی تا حدود زیادی به موفقیت و یا عدم موفقیت فعالیت­ های اطلاع رسانی، بازاریابی، بازارسازی و تبلیغاتی محصولات آن واحد بستگی دارد (ربیعی و همکاران، 1390). تبلیغات یعنی برنامه ­ریزی و مفهوم برنامه ­ریزی؛ یعنی این كه چه مطلبی را در چه زمانی، با كدام رسانه و به چه شیوه­ ای به مخاطبان معرفی كنیم تا حداكثر تاثیرگذاری را به دست آوریم (حکیمیان، 1381). تبلیغات یكی از مهمترین ابزارهای ارتباطی برای افرادی است كه قصد فروش محصول یا خدمتی را به كسی دارند (اسکوترا[1]، 2010). به عبارت دیگر، ایجاد رابطه با مشتری برای مطلع كردن و تاثیرگذاری بر روی نگرش و رفتار وی را تبلیغات گویند (اسماعیل پور، 1384). هر بازاریابی حرفه­ ای بدون تبلیغات، كارایی لازم را نخواهد داشت (ربیعی و همکاران، 1390).

تبلیغات، اطلاعاتی را در مورد کالاها و خدمات برای مصرف­ کنندگان به همراه دارد. این اطلاعات به مصرف ­کنندگان کمک می­ نماید تا بتوانند انتخاب ­هایی را بر اساس نیازها، خواسته ­ها و مشکلاتی که با آنها مواجه اند، از بین برندهای متفاوت داشته باشند. هدف نهایی تبلیغ ­کنندگان این است تا بتوانند مصرف ­کنندگان را وادار به خرید- چه بلافاصله یا در آینده- نمایند (متیو و همکاران[2]، 2013).

انجمن بازاریابی امریکا[3]، تبلیغات را به صورت زیر تعریف نموده است، تبلیغات هر نوع ارائه غیرشخصی[4] و ترفیع ایده ­ها، کالاها و خدمات توسط حامیان (سرمایه ­گذاران) شناخته شده[5]، است. ارائه تبلیغات اهداف متنوعی، مانند ایجاد آگاهی، ایجاد تصویر برند، شکل­ دهی همکاری های مثبت و تشویق رفتار مصرف­ کنندگان، دارد (دیوان[6]، 1999).


[1]. Scutaru

[2]. Mathew et al.

[3]. The American Marketing Association

[4]. Non-personal presentation

[5]. Identified sponsor

[6]. Diwan

دانلود مبانی نظری و پیشینه تبلیغات اینترنتی

لینک دانلود و توضیحات فایل”مبانی نظری و پیشینه تبلیغات اینترنتی”