پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

بسته بندی اتمسفر اصلاح شده;مزایای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ;تکنولوژی متالوسن ;مزایای N2

مقدمه
حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند كه از مهمترین آنها می توان به فساد میكروبی، تغییر ساختار مولكولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و … اشاره كرد. معمولاً عواملی كه باعث رشد میكرواوگانیسمها در یك محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از:
1- سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید
2- تاخیر بین تولید و بسته بندی
3- دما انبارش
4- نوع ماده بسته بندی
5- حجم گاز آزاد درون بسته بندی
6- نوع و تركیبات گازهای درون بسته بندی
7-درصد اكسیژن

ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باكتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.

عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.

تاریخچه

در دهه 1930 میلادی وقتی سبزیجات و میوه ها توسط كشتی جابجا می شد از گاز غلیظ CO2 برای بالا بردن زمان ماندگاری استفاده گردید. كشور انگلستان به عنوان اولین كشور از سیستم اتمسفر اصلاح شده (Modified atmosphere) برای محافظت از گوشت خوك و ماهی استفاده كرد. از آن زمان به بعد استفاده از این روش با توجه به افزایش نیاز، گسترش یافت.

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده”