پاورپوینت آشنایی با شیر

انواع مختلف شیر;تاریخچه غنی سازی شیر;مواد مغذی در شیر;مواد افزودنی به شیر

گروه شیر و لبنیات و اهمیت این گروه در یك برنامه غذایی سالم

— این گروه شامل فرآورده های لبنی مانند شیر، ماست، پنیر، كشك، دوغ و بستنی می شود. هر واحد از این گروه برابر است با یك لیوان شیر با یك لیوان ماست با 45 گرم پنیر و نصب لیوان بستنی


مزایای سلامتی

—رژیم غذایی غنی از شیر وفراورده های لبنی به ساخته شدن و حفظ توده استخونی در سراسر دوره زندگی كمك می كند. بنابراین خطر پوكی استخوان در سنین سالمندی و یائسگی را كاهش می دهد. —دریافت فرآورده های لبنی خصوصاً برای سلامتی استخوان ها در دوران كودكی و نوجوانی زمانیكه توده استخوانی در حال ساخته شدن است، بسیار اهمیت دارد. —افرادیكه رژیم غذایی غنی از شیر و مواد لبنی دارند، خطر كاهش توده استخوانی در دوره زندگیشان كاهش می یابد. لبنیات دارای ریزمغذی های مهمی مانند كلسیم، پتاسیم، ویتامینD و پروتئین هستند كه در حفظ علكرد طبیعی بدن و سلامت بسیار اهمیت دارند.


مواد مغذی

—كلسیم برای ساخته شدن استخوانها و دندانها مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین برای حفظ توده استخوانی لازم است. محصولات لبنی را منابع اصلی كلسیم در رژیم غذایی می باشند. رژیم غذایی كه سه لیوان شیر یا مقدار برابری از فرآورده های لبنی را در هر روز تامین می كند. می تواند توده استخوانی را بهبود بخشد.


دانلود پاورپوینت آشنایی با شیر

لینک دانلود و توضیحات فایل”پاورپوینت آشنایی با شیر”