تاثیر جهانی شدن بر سیستم­های سکونت گاهی

جهانی شدن و شهرها;جهانی شدن و شهروندی;جهانی شدن و مشکل کلانشهرها

مقدمه

شهرها یكی از قالبهـای فیزیكـی روابـط اجتمـاعی ، اقتصـادی و سیاسـی جامعـه اسـت و تغییراتی كه در روند شهرنشینی رخ میدهد ، تابعی است از تغییراتـی كـه در زنـدگی اجتمـاعی ، اقتصادی و سیاسی جامعه صورت میپذیرد

جهانی شدن در اثر پست مدرنیسـم بـا شـهرگرایی و كـلان شـهر گرایی پیونـدی نزدیـ ك دارد . جهانی شدن سبب شد كه برخی از شهرهای جهانی به كانونهای مهم اقتصادی و سیاسـی تبـدیل شوند.

روش مــدیریت شـهرها، سیاســتهــای اقتصـادی شـهر، سلســله مراتــب شــهری، ارتبــاط كلانشهرها و جهان شهرها با همدیگر و با سایر نواحی شهری به ویـژه نـواحی روسـتایی و … از جمله مسایلی است كه تحت تأثیر فرآیند جهانی شدن قرار گرفته اند. در اقتصاد شـهری بـه دنبـال جذب سرمای هایه ی مستقیم خارجی و افزایش میزان سهم GDP ( تولید ناخالص ملی)، كاهش فقـر شهری و افزایش میزان اشتغال و… در مدیریت به دنبال اعطای قدرت تر بیش به سـا كنین شـهری ا ثرات جهانی شدن بر ماهیت، ساختار و عملكرد شهرها و اجرای بیش تر سیاستهای شهروندی و مدیریت مشـتر ك، اهمیـت دادن بـه درخواسـت هـای شهروندان و ، … اینها مسایلی هستند كه امروزه در شهرها، به ویـژه در شـهرهای جهـانی مشـاهده می شود.

جهانی شدن و شهرها

شهر تجلی فضایی نظامهای اقتصادی- اجتماعی و کالبدی حاکم بر شهروندانش است. این نظامها مناسباتی دیالکتیکی بین شکل و عملکرد شهر برقرار می کنند و موجب پویایی مستمر شهری می شوند. بر این اساس، شهر را می توان هم علت و هم معلول دانست.

دانلود تاثیر جهانی شدن بر سیستم­های سکونت گاهی

لینک دانلود و توضیحات فایل”تاثیر جهانی شدن بر سیستم­های سکونت گاهی”