دانلود مقاله مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی

مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی

برای رسیدن به جوجه های گوشتی با رشد سریع ، تخم مرغهای قابل جوجه کشی مطلوب ، مرغهای مادر در طول دوره تولید بایستی دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنین وزن بدن مرغهای مادر مولد کنترل گردند زیرا یکی از فاکتورهای اصلی انتخاب در آمیخته های گوشتی در سال های اخیر وزن تخم مرغ است . تحقیقات سالهای اخیر نشان داده است که بین وزن تخم مرغ و ماندگاری تولید نسبت مستقیم وجود دارد بررسیها نشان داده اند که اگر ماندگاری تولید کاهش یابد وزن تخم مرغ افزایش خواهد یافت برای حل این مشکل و حفظ بدن مرغ و در نتیجه تداوم ماندگاری تولید لازم است برنامه کاهش دان اجرا شود زمان و کاهش دان به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله :

– وزن بدن مرغ و تغییرات آن از شروع تولید .

– تولید روزانه و روند ادامه آن .

– وزن تخم مرغ روزانه و روند ادامه آن

– تغییرات در زمان برداشت دان .

– وضع گله از نظر سلامتی .

– درجه حرارت و شرایط محیطی .

– وضع جیره غذایی از نظر ترکیب ( انرژی و مقدار پروتئین )

– مقدار جیره (انرژی دریافتی ) در پیک تولید .

– تاریخچه گله ( وزن گله در دوره پرورش و عملکرد آن قبل از پیک تولید .)

از آنجائیکه عوامل یاد شده بالا در تمام گله ها یکسان نیستند لذا برنامه کاهش دان در هر گله متفاوت خواهد بود.

دانلود دانلود مقاله مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود مقاله مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی”