بهداشت تغذیه؛ کنترل وزن ، تنظیم BMi مقاله و تحقیق علمی

بهداشت عمومی;تغذیه;بهداشت فردی;کنترل وزن;بهداشت تغذیه کنترل وزن;تنظیم BMi;تحقیق تغذیه

در گرفتگی عروق یا همان تصلّب شرایین ، که مهمترین عامل سکته های قلبی است ؛ کلسترول عامل غذایی اصلی پیدایش رسوب‌های چربی در رگ‌های خونی است. کلسترول از مواد چربی پرخطر برای اغلب افراد چاق است و بدن ما بخش اعظم کلسترول خون را می‌سازد. انواع گوناگون پروتئین‌های حامل کلسترول لیپوپروتئین نامیده می‌شوند

در تحقیق بعمل آمده در خصوص تاثیر تغذیه سالم بر سلامتی نتایج علمی و جذابی حاصل شده است

بدترین رژیم‌های غذایی رایج در بسیاری از کشورهای جهان مربوط به افرادی است که با تصلب شرایین، افزایش فشار خون و سرطان ارتباط دارند. اما ضرب المثلی با مضمون «شما همان چیزی هستید که می‌خورید» وجود دارد که مبنای علمی آن امروزه اثبات شده است ، این ضرب المثل بین المللی ، دست کم دو معنا دارد. معنای ساده تر و دم دست تر آن ، این است که کیفیت رژیم غذایی می‌تواند تعیین کننده‌ی ظاهر، کردار و احساسات شما باشد. معنای دیگرش که نشان دهنده ی علمی بودن آن است ؛ این است که:

مواد شیمیایی تشکیل‌دهنده‌ی غذا و بدن انسان، شامل آب، کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. هر کدام از این مواد، آثار مشخصی بر فرآیندهای سوخت و ساز همه‌ی سلول های بدن می‌گذارند.

بی‌اشتهایی عصبی و جوع ( پراشتهایی ) عصبی
دو مشکل نسبتاً غیرعادی در رابطه با غذا خوردن- بی‌اشتهایی عصبی و جوع عصبی- وجود دارد. اشخاص مبتلا به این دو اختلال برای پایین نگاه داشتن وزن خود از راه‌های کاملاً غیرعادی و سخت استفاده می‌کنند

بی‌اشتهایی عصبی و جوع ( پراشتهایی ) عصبیدو مشکل نسبتاً غیرعادی در رابطه با غذا خوردن- بی‌اشتهایی عصبی و جوع عصبی- وجود دارد. اشخاص مبتلا به این دو اختلال برای پایین نگاه داشتن وزن خود از راه‌های کاملاً غیرعادی و سخت استفاده می‌کنند

تحقیق حاضر بسیار جامع برای ارائه دانشگاهی یا ارائه میدانی و اجراء است .

دانلود بهداشت تغذیه؛ کنترل وزن ، تنظیم BMi مقاله و تحقیق علمی

لینک دانلود و توضیحات فایل”بهداشت تغذیه؛ کنترل وزن ، تنظیم BMi مقاله و تحقیق علمی”