دانلود تحقیق مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص

دانلود مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص;تحقیق مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص;مقاله مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص;مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 36 صفحه

مقدمه ای بر پایداری ولتاژ با تغییر ساختار جدیدی كه در سالهای اخیر در سیستمهای قدرت پدید آمده كه باعث میشود ئاحدهای تولیدی توان الكتریكی هرچه بیشتری را از خطوط انتقال عبور دهند، انتظار می رود شاهد فروپاشی ولتاژ گسترده تر و بیشتر سیستم های قدرت باشیم.
برای مثال عبور توان بیش از حد یك خط انتقال باعث افت ولتاژ بیش از حد و كاهش ظرفیت انتقال توان الكتریكی به بخش مشخصی از سیستم قدرت گردد.
(برای كمك كرده به واحدهای تولیدی در مواجهه و مقابله با این مسئله شركت EPRI دست به تهیه این متن زده است كه توضیح كامل و مناسبی است در مورد پایداری ولتاژ، تجزیه و تحلیل، سنجش، جلوگیری و كاهش اثرات آن.
پایداری ولتاژ چیست؟
تعریف IEEE از پایداری ولتاژ عبارتست از توانایی یك سیستم قدرت در نگهداری ولتاژ دائمی در همه باسهای سیستم بعد از بروز اغتشاش در شرایط مشخصی از بهره برداری.
اغتشاش ممكن است خروج ناگهانی یكی از تجهیزات باشد یا افزایش تدیریجی بار.
هنگامی كه توان الكتریكی انتقالی به بار رو به افزایش است تا بتواند بار اضافه شده را تامین كند (بار ممكن است مكانیكی، حرارتی یا روشنایی باشد9، و هر دو مؤلفه یعنی توان و ولتاژ قابل كنترل بمانند، سیستم قدرت پایداری ولتاژی خواهد بودو اگر سیستم بتواند بار الكتریكی را منتقل كند و ولتاژ از دست برود سیستم تاپایدار ولتاژ است.
فروپاشی ولتاژ هنگامی رخ یم دهد كه افزاییش بار باعث غیرقابل كنترل شدن ولتاژ در ناحیه مشخصی از سیستم قدرت گردد.
بنابراین ناپایداری ولتاژ در طبیعت خود یك پدیده ناحیه ای است، كه میتواند بصورت فروپاشی ولتاژ كلی بدل گردد بدون هیچ پاسخ سریعی.
3.
موضوعات پایداری ولتاژ چه هستند؟
آگاهی در مورد مشخصات بار كه از شبكه های قدرت بزرگ قابل دسترسی هستند.
روشهای كنترل ولتاژ در ژنراتور ها، دستگاههای كنترل توان راكتیو (مانند خازنهای موازی، راكتورها) در شبكه.
توانایی شبكه در انتقال قدرت، به خصوص توان راكتیو، از نظر تولید به نقاط مصرف هماهنگی بین رله های حفاظتی و ادوات كنترل سیستم قدرت.
4-در هنگام برزو ناپایداری چه اتفاقاتی می افتد؟
ناپایداری ولتاژ اغلب هنگامی رخ می دهد كه بروز یك خطا ظرفیت سیستم انتقال یك شبكه قدرت را كاهش می دهتد.
پس از بروز این خطا، به سرعت بار مصرفی بارهای حساس به ولتاژ افت می كند آنگونه كه ولتاژ افت كرد.
این كاهش بارگیری بصورت موقتی باعث می شود كه سیستم قدترت پایدار بماند.
به هر حال با گذشت زمان توان مصرفی بارها افزایش خواهد یافت چرا كه بسیاری از بارها بصورت دستی یا اتئماتیك كنترل میشدند تا بتوانند نیازهای فیزیكی ویژه و تعیین شده ای را برآورده كنند و همچنین نپ ترانسفورماتورهای قدرت به گونه ای تغییر خواهند كرد تا بتوان ولتاژ مورد نیاز را تامین نمود با اینكه ولتاژ در سمت ائلیه ترانس 0ولتاژ سیستم انتقال) مقدار مطلوب را نداشته باشد و از حد مطلوب پائینتر باشد.
از هنگامی كه بار به مقدار اولیه خود (قبل از بروز خطا) دست یافت، ممكن است سیستم قدرت وارد مرحله ناپایداری ولتاژ گردد كه زمینه فروپاشی ولتاژ نیز هست.
در خلال این مرحله بهره برداران (Operators) سیستم قدرت ممكن است كنترل ولتاژ و پخش بار در شبكه را از دست بدهن

دانلود دانلود تحقیق مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود تحقیق مقدمه ای بر پایداری ولتاژ 35ص”