دانلود تحقیق مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص

دانلود مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص;تحقیق مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص;مقاله مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص;مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 11 صفحه

مبدلهای آنالوگ به دیجیتال مقدمه : ازسال 1960 با توجه به توسعه نیمه هادی ها ، پردازش اطلاعات به صورت دیجیتال اهمیت بیشتری پیدا كرد و ساخت و استفاده از مدارهای آنالوگ روبه افول گذاشت .
با پیدایش میكروپروسسورها انقلابی در زمینه پردازش دیجیتال به وقوع پیوست كه تا ده سال پیش از آن حتی قابل تصور نبود .
تقریباََ تمام اطلاعات مورد پردازش پارامترهای فیزیكی ای هستند كه در اصل ماهیت آنالوگ دارند ، مانند : فشار، دما ، سرعت ، شتاب ، شدت نور ، .
.
.
بنابراین درهرمورد این اطلاعات آنالوگ با استفاده از مبدلهایADC به معادل دیجیتالشان تبدیل شوند .
تبدیل آنالوگ به دیجیتال در سیستم های پردازش سیگنال : بطور كلی فرایند تبدیلA/D یك سیگنال آنالوگ نمونه برداری شده و نگهداشته شده را به یك كلمه دیجیتال كه نماینده سیگنال آنالوگ است تبدیل می كند .
تاكنون چندین مبدل آنالوگ به دیجیتال ساخته شده كه هریك مشخصات مربوط به خود را دارند .
مهمترین این مشخصات عبارتند از : سرعت ، صحت ، هزینه .
قبل از هر چیز باید متذكر شویم كه عمل تبدیل آنالوگ به دیجیتال احتیاج به صرف زمان بیشتری از تاخیر مبدلهای D/A دارد ؛ تا وقتی كه تمامی بیتهای مقدار دیجیتال به دست نیامده اند ، مقدار آنالوگ (ورودی ) نباید تغییر كند .
ولی ، می دانیم كه تغییرمی كند ؛ چاره این است كه در فواصل زمانی معین نمونه هایی از دامنه سیگنال آنالوگ بگیریم و بدون تغییر ذخیره نماییم و پس از ارزیابی كامل نمونه را حذف و نمونه جدیدی را تهیه و ذخیره كنیم .
این عمل توسط مداری به نام مدار نمونه گیر و نگهدارنده 1(S/H) انجام می گیرد .
این مقدار باید قبل از مبدلهای A/D در مدار قرارگیرد .
شكل یك صورت نمایشی از یك مدار S/H را نشان می دهد .
عمل نمونه گیری و نگهداری (S/H) معمولاً به وسیله یك سوئیچ برای نمونه برداری و یك خازن برای نگهداری و یك ‚‚ میانگیر،، برای جلوگیری از تخلیه خازن انجام می شود .
به این ترتیب كه سوئیچ S1 در لحظه خاصی بسته می شود و خازن C را در زمان كوتاهی به وسیله سیگنال آنالوگ شارژ می كند .
این زمان به قدری كوتاه است كه در طول آن دامنه سیگنال آنالوگ تغییر چندانی نمی كند .
وقتی سوئیچ 1S باز می شود .
خازن به موازات خود امپدانس بزرگی می بیند و لذا نمی تواند تخلیه شود .
ضمناً ، در طرف دیگر خازن نیز میانگیر به كار گرفته شده است كه با امپدانس ورودی زیاد خود مانع تخلیه خازن از آن طرف می شود .
در صورتی كه خازن به وسیله سیگنال نمونه ورودی شارژ كامل شود (ولتاژ آن به اندازه دامنه نمونه باشد ) ، سیگنال نمونه جدید (كمتر یا بیشتر از قبلی) دو باره آن را به اندازه جدید تغییر می دهد .
ولی ، اگر عرض بالس آنقدر كم باشد و یا خاذن جمع آنقدر بزرگ باشد كه فرصت شارژ كامل بدست نیاید (عرض پالس كمتر از T ) ، ولتاژ جدید روی ولتاژ قبلی در خازن جمع و ذخیره می شود ، كه در نهایت این ولتاژ بستگی به ولتاژ قبلی خواهد داشت .
در چنین حالتی ، باید سوئیچ 2S را به خازن اضافه كنیم تا پس از خاتمه تبدیل و قبل از نمونه برداری بعدی ، با اتصال كوتاه كردن خازن باعث تخلیه آن شود .
این مدار را می توان به صورت جزء به جزء ساخت ،

دانلود دانلود تحقیق مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود تحقیق مبدلهای آنالوگ به دیجیتال 11ص”