دانلود تحقیق کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص

دانلود کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص;تحقیق کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص;مقاله کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص;کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 51 صفحه

فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول : آشنایی با مكان كارآموزی تاریخچه شركت هپكو و روند تكاملی آن……………………………………………………………2 امكانات موجود در شركت هپكو …………………………………………………………………….
.
4 كارگاه عملیات اولیه…………………………………………………………………………………….
10 لیست محصولات…………………………………………………………………………………………13 فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته عملی كارآموز نحوه عملكرد تعمیرات ماشینكاری خدمات فنی………………………………………………….
15 ایرواستاتیك وهیدرواستاتیك……………………………………………………………………….
.
17 فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج PLC ………………………………………………………………………………………………………20 سیستم كنترل لاجیك قابل برنامه ریزی PLC ……………………………………………………25 مقایسه PLC با یك كامپیوتر معمولی …………………………………………………………….
.
38 فصل چهارم : دستگاههای CNC دستگاههای CNC …………………………………………………………………………………….
.
.
41 ملاحظات اقتصادی………………………………………………………………………………………44 فصل اول-آشنایی با محل كارآموزی 2 تاریخچه شركت هپكو و روند تكاملی آن شركت هپكو در 1354 شمسی با هدف تولید ماشین آلات راهسازی،با سرمایه گذاری بخش خصوصی و سازمان گسترش و نوسازی صنایع و همكاری شركتهای اینترناش،پوكلین،ساكایی،دانیا پاكولوكومو در زمینه مونتاژ محصولات در زمینی به وسعت 90 هكتار در شهر صنعتی اراك شروع به فعالیت نمود .
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی در زمینه خودكفایی نیاز به توسعه و تعمیق فعالیتها در جهت ساخت این شركت توانست در زمینه های فضایی تولید،ماشین ابزار و تعمیق و توسعه ساخت به پیشرفتهای چشمگیری دست یابد.
این فعالیتها ابتدا با كپی كاری غلطك آغاز شد و سرانجام در سال 1363 طی یك مناقصه بین المللی قرارداد انتقال تكنولوژی با شركت لیبهر آلمان برای تولید دو نوع بولدزر،دو نوع بیل هیدرولیكی و یك نوع گریدر و با شركت ولوو سوئد برای تولید دو نوع لودر منعقد گردید.
همچنین به منظور عملی نبودن پروژه طرح توسعه هپكو در زیمنه افزایش تولید در سال 1364 با نظارت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرارداد دیگری با شركت آلمانی لیبهر منعقد گردید و با همكاریهای فنی و اقتصادی دو طرف سرانجام پروژه طرح در سال 1370 به انجام رسید و مورد بهره برداری قرار گرفت.
شركت هپكو با تخصیص هزینه ارزی معادل 48 میلیون دلاری و هزینه ریالی 15 میلیارد ریال جهت افزایش تواناییها و ظرفیت تولید به عنوان یكی از صنایع استراتژیك ملی محسوب می گردد.
این طرح در دو فاز به اجرا درآمده است كه فاز اول آن با توان تولید سالانه 2100 دستگاه هم اكنون مورد بهره برداری قرار گرفته و امكان بهره برداری از فاز دوم آن با توان تولید 3400 دستگاه وجود دارد.
فصل اول-

دانلود دانلود تحقیق کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود تحقیق کارآموزیی برق شركت هپکواراک 55ص”