دانلود چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص

دانلود چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص;تحقیق چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص;مقاله چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص;چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 80 صفحه

مقدمه : امروزه در اكثر نقاط دنیا ساخت و ساز ساختمان با روشهای گوناگون انجام می شود به ویژه در ساختمانهای كم طبقه استفاده از مصالحی غیر از فولاد و بتن بسیار رایج شده كه این امر به دلایل مختلفی از جمله:صرفه جویی اقتصادی در هزینه و همچنین در منابع،سبك سازی ساختمان به خاطر مقاومت در برابر زلزله،صرفه جویی و استفاده بهینه از انرژی،استفاده راحت تر و مزایای بیشتر برای كاربر و … در این جزوه به مقالات ارائه شده در سمینارهایی كه در سالهای 80-81 برگزار شده و بیشتر به مسائل مطرح شده در مربوط است،اشاره ای خواهد شد.
در ابتدا نگاهی به متاوای با عنوان چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی از مهندس مسعود معتمدی می اندازیم .
«توسعه را فرایندی متعادل و پیوسته تعریف كرده اند كه نیازمند دگرگونیهای ساختاری در مقاطع زمانی میان مدت و بلند مدت است.
چنین فرایندی با رشدی پایدار مترادف است و هر نوع حركت مقطعی و پرشتاب ضد توسعه محسوب می شود و زمینه ای برای برقراری ركودهای بعدی فراهم می كند«در واقع جمله فوق هدف نویسنده را از ارائه مقاله بیان می كند:رشد پرشتاب در بخش مسكن در سالهای اخیر در كشور تك محصولی مثل ایران كه اغلب بخشهای تولیدی آن به دلیل نبود زیر ساختهای لازم برای سرمایه گذاری بی رونق می باشند می توانند سبب بی ثباتی و ناپایداری، نوعی وازدگی،كم كاری و بیماری هلندی (منظور مسائل ناشی از فراوانی بیش از حد ارز یا هر منبع دیگر در یك جامعه یا به بیان دیگر عرضة مازاد بر تقاضا است)شود – در كشور ما شتاب در سالهای 60-1359و 75-1374 و 80 – 1378 و ركود در سالهای 69-1367 و 77-1376 پیش آمده اند.
در ادامه مقاله رونق یافتن در سالهای 80-1378 مورد بررسی قرار گرفته: طی سالهای 80-1378 بخش مسكن از رشدی 15 درصدی در سطح ملی برخوردار بوده كه در مقایسه با رشد 2 تا 3 درصدی خانوارها در سطح ملی،طبعاً رشد بالایی است.
دلیل این امر را می توان در رونق یافتن هر چه بیشتر فروش تراكم مازاد ساختمانی دانست.
همچنین سرمایه گذاری بیش از حد نیاز در تهران و تولید كمتر از تقاضای بازار در مناطق میان درآمد و كم درآمد مثل استان لرستان شده نیز نمی توان مفید باشد.
در ادامه مقاله انتقاد از نبود حمایت از انبوه سازی و صاحبان املاك و كم اهمیت بودن تراكم و جمعبندی و پیشنهادات مطرح شده است.
مقالة بتن سبك و عایق بتا استایرین از خانم میترا پورمهر به معرفی نوعی بتن سبك به نام بتااستایرین پرداخته است: بهره گیری از بتن سبك دارای مزایای فنی و اقتصادی زیاد و هم دارای محدودیتهای مهمی مثل پایین بودن مقاومت های برشی و كششی و …، عدم درگیری مناسب مفتول‌ها و مانند آن در بتن،جمع شدگی زیاد و…می باشد.
بطور كلی بتااستایرین گونه‌ای خاص از بتن های EPS‌محسوب می شود.
در بتن نوع EPS ، گرانولها یا خرده های دامنه بندی شده و بسیار سبك پلی استایرین (به نام یونولیت)در ملات بتن با روشهایی خاص در حالت نوعی اموسیون و شناور نگه داشته شده اند – به این ترتیب می توان به بتن های سبك و عایق (با وزن حجمی خشك برابر یا كمتر از 800 )دست یافت.
این گروه از بتن ها در جهان شناخته شده اند و به ویژه در كشورهای پیشرفته صنعتی موارد مصرف متعددی دارند.
در منابع معتبر و بین المللی مانند ACI523‌نیز بتن های سبك حاوی پ

دانلود دانلود چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود چالشهای مسكن و تراكم ساختمانی 53 ص”