دانلود پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید

دانلود كمپوت سازی 37 اسلاید;تحقیق كمپوت سازی 37 اسلاید;مقاله كمپوت سازیط 37 اسلاید;كمپوت سازیط 37 اسلاید

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 37 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم موضوع : كمپوت سازی استاد مربوطه: جناب آقای دیدارخواه محقق: محبوبه دلشاد بهادری مراحل تهیه كنسروماهی : به طور كلی مراحل تهیه كنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است : 1- آماده سازی 2- آب نمك گذاری 3- پخت اولیه 4- قوطی كردن 5- اضافه كردن مدیوم 6- هواگیری (اگزوست كردن ) 7- دربندی 8- فرآیند حرارتی (اتوكلاو كردن ) آماده سازی : این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شكم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به كارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شكمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده می شود .
به طور كلی آماده سازی شامل مراحل زیر است : 1- انجماد زدایی 2- فلس گیری 3- جداكردن سر 4- تخلیه شكمی 5- شستشودادن و ضدعفونی كردن با آب كلرینه آب نمك گذاری : برای ایجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمك معمولی غوطه ور می كنند .
این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست : 1- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
2- باقیماندۀ ماده لزج را از بدن ماهی پاك می كند .
3- ظاهر ماهی را درخشان می كند .
این عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .
پخت اولیه : دراین مرحله حرارت لازم را براساس نوع محصول ، درصد آب ، چربی ، گونه ماهی در نظرمی گیرند تا حرارت زیاد باعث ازبین رفتن محصول نگردد .
قوطی كردن : دراین مرحله ماهیهای پخته شده به وسیلۀ ماشین یاكارگربه قطعات كوچك تقسیم و درون قوطی قرار داده می شوند در صورتی كه ماعهیان كوچك باشند به صورت سر و دم در كناریكدیگرقرار گرفته ، قوطی پرمی شود .
انتخاب نوع قوطی براساس نوع محصول نهایی و اندازۀ ماهی صورت می گیرد .
اضافه كردن مدیوم : بعدازقوطی كردن به ماهی روغن سس و .
.
.
اضافه می گردد .
هواگیری : این مرحله از نظرنگهداری محصول نهایی بسیار حساس است زیرا در صورتی كه قوطیهای كنسروبویژه قوطیهای بزرگ به طورصحیح ، هواگیری نشود ، در مرحله حرارت دادن به سرو كف قوطی فشار وارد می آید و ممكن است در ابتدا ایجادبادكردگی نموده ، در نهایت سبب پیچش قوطی می گردد كه این امر خود می تواند منجربه بروز كشیدگی در درزقوطی شود و سبب نشست و آولدگی محتویات داخل قوطی گردد .
برحسب ضرورت برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی لازم است قبل از دربندی در قوطی ها خلأ جزیی ایجاد شود .
خلأجزیی را می توان به چند روش در قوطی كنسروبوجود آورد : 1- پركردن قوطی از ماده غذایی داغ و دربندی سریع آن 2- پركردن قوطی از مادۀ غذایی سرد و سپس حرارت دادن قوطی تا 95 – 80 درجه سلسیوس 3- خارج نمودن مكانیكی هوا به كمك پمپ خلأ 4- واردنمودن بخاربه داخل قوطی كنسروو جایگزین نمودن آن با هوای موجود دربندی : به طورمعمول قوطیهای كنسرو ماهی با روش لحیم كاری دربندی می شوند .
در این مرحله دربندی قوطیها از درون دستگاه شستشوعبورداده می شوند ؛ دراین دستگاه آب داغ با فشاربر روی قوطیها اسپری می گردد و به وسیلۀ پرس و مواد شوینده عمل شستشوو پاك كردن روغن و دیگر موادی كه به قوطی چسبیده است انجام می گیرد .
چنانچه دراین مرحله

دانلود دانلود پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید”