دانلود پاورپوینت زردآلو و خواص آن 19 اسلاید

دانلود زردآلو و خواص آن 19 اسلاید;تحقیق زردآلو و خواص آن 19 اسلاید;مقاله زردآلو و خواص آن 19 اسلاید;زردآلو و خواص آن 19 اسلاید

قسمتی از محتوی ورد

تعداد اسلاید : 19 صفحه

ارائه كننده: شهرزاد شجاع حیدری زمستان 87 موضوع : زردآلو و خواص آن مربوط به درس تنظیم خانواده و جمعیت استاد ارجمند: سركار خانم اكبری اوغاز زردآلو و خواص آن زرد آلو نام علمی: Prunus armeniaca) ) نام یکی از میوه‌ها از خانواده گلسرخیان است.
نام علمی زردآلو Armeniaca bulgar می باشد.
درخت زرد آلو بومی چین است .
تولیدکنندگان زردآلو کشورهای اصلی تولیدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکیه، ایران، ایتالیا، اسپانیا، یونان و آمریکا.
زردآلو؛ طلای تابستان درختزردآلوبومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید.
این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت.
ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد .
برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد .
گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است .
میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد.
هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و بیضی شکل است.
در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ می باشد.
مواد مغذی موجود در زردآلو و اثرات مفید آنها : این میوه سرشار از ویتامین های A و C و آهن است.
مواد مغذی موجود در زردآلو ازچشم هاو قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند.
زردآلو منبع غنی بتاكاروتن (پیش سازویتامین A) است.
زردآلوهایی كه رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاكاروتن بیشتری هستند.
مواد غذایی حاوی بتاكاروتن باعث كاهش خطر بروزبیماری های قلبی، سكته ، آب مروارید و بعضیسرطان ها می شوند.
مقادیر بالای بتاکاروتن ولیکوپنموجود زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظسلامتی قلب باشد.
این دو ماده بعنوان آنتی اکسیدان، از اکسیداسیون LDL- کلسترول و بروزبیماری قلبی جلوگیری می کنند.
بتاکاروتن در بدن ، به ویتامین A تبدیل می شود .
پس می توان گفت زردآلو منبع غنیویتامین Aاست که درحفظ بیناییچشم موثر است و بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی جلوی تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد را می گیرد.
زردآلو منبع غنی بتاکاروتن است.
لذا در تقویت بینایی چشم ، جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و آب مروارید موثر است.
رادیکال های آزاد، عدسی چشم را تخریب می کنند و باعث بروز آب مروارید می شوند یا اینکه ذخیره ی خونی چشم ها را از بین برده و باعث تخریب بافت چشم می شوند.
زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است.
مطالعات نشان می دهد مصرف فیبرهای محلول باعث حفظ قند خون در مقدار طبیعی و كاهش كلسترول خون می شود.
فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای جلوگیری می کند.
برگه زردآلو سرشار از پتاسیم است.
مصرف مواد غنی از پتاسیم باعث تنظیمفشارخونمی شود.
زردآلوی رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ،بی خوابی، خستگی شدید، گیجی،فراموشی و .
.
.
مفید است.
میوه و هسته شیرین زردآلو به علت دارا بودنویتامین Cبرای تقویت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان، جلوگیری از خونریزی لثه موثر اس

دانلود دانلود پاورپوینت زردآلو و خواص آن 19 اسلاید

لینک دانلود و توضیحات فایل”دانلود پاورپوینت زردآلو و خواص آن 19 اسلاید”